tirsdag den 29. december 2009

Autumn Leaves


Jeg kunne ikke lade være med kid moderen under hendes razzia i udendørs falder dekorere på søndag.
Er der ikke nok af den reelle dem rundt her for dig? Har vi brug for forfalskninger dem? Alvorligt? Jeg oprigtigt tror, at det ser dejligt selv. Det er meget festligt og blot en forløber for julepynt, der er * slurk * lige rundt om hjørnet! Selvfølgelig, fortsætter det på Verandaen også, men da hun var færdig på søndag, det var for mørkt til at fange en god shot.I 'll får et hurtigt selv. På en morgen, når jeg ikke kører sent, forlader min pung derhjemme eller på anden måde udøver en eller anden form for dumhed.

tirsdag den 22. december 2009

Saa er det nu ... den koncert, der aldrig kom ...

Over 70 af os gik til screening af Michael Jackson's curtain-ringe præstation ved GSR Mid Valley sidste søndag.



Viser øvelse footages af his50sold ud koncerter på O2 Arena, London, det ser ud som om alt var på plads, og finjusteret til perfektion til denne koncert, der aldrig sket.

De har endda ny skyde MTV for Thriller i en helt ny digital-animation form. Sange fra fortiden er også blevet omlagt og lød som en løbende hit ikke at forglemme krydres-pro musikere i bandet, som en virkelig skilte sig ud:



Orianthi Panagaris - Electric Guitarist til MJ

Orianthiis af en australsk-græsk afstamning og havde lejlighed til at spille med legender som Steve Vai på 15, og Santana da hun var bare 18! Læs alt om Orianthi her




Anyway, her er nogle af de pix vi tog:




Det MJ udgøre





Mig, Juwita, Liang og min Bro - Leonard






Joanne & Shawn Lee den beatbox guru







Her er en med Wan Chean og bande









Mine fætre



Dette er en koncert, som verden havde glemt at ville demonstrere, hvordan meget af en legendarisk performer MJ er. Hans bortgang er defintely et stort tab for verden, at han har inspireret og elsket så meget.

mandag den 14. december 2009

Paa Prowl - Kat


8x6 olie på plade
$ 150 + s / h - solgt

\ "Sherbet \" var et af Sonny Moss er sjovt lille studie katte. Han løb hele Mud Creek keramik studie jagter en lille laserlys V sad og legede med. Han var helt karakter. Jeg tegnede ham ganske lidt, da jeg poserede for V's studerende. Han var ikke stadig lang, og det var god praksis til at indfange motiver i bevægelse for lørdag nats gala maleri.
Check out Sonny's keramik - han er meget talentfuld.

Her er et par sider i min bog.



onsdag den 9. december 2009

Rusk Park Rediger 08-09

Check out Andrew Rusk's Park Rediger 08-09. Jeg elsker sne.

ARusk Park Rediger 08-09 fra RUSKfilm på Vimeo.