søndag den 5. oktober 2008

bpr.dk hjælp fra fagmænd

bpr.dk er en internet side hvis grundformål er at formidle kontakt mellem forbruger og håndværker. bpr.dk forenkler den tidskrævende arbejdsgang kunden skal gå igennem når han indhenter tilbud fra fagfolk. Bare skriv om din opgaveforespørgsel på web-siden.
Mindst tre forskellige specialister vil opsøge dig med dét i sinde at give et bud. Den service, som tilbydes fra bpr.dk er fri for beregning og uden du er tvunget til at købe noget. Det er nu blevet meget anerkendt at få fat i flere forskellige håndværker tilbud ved brug af internettet. Frem til idag har man gjort det på den måde, at man selv kontakter specialisterne alle de gange man har et stykke arbejde, der skal klares. Såfremt det, som forventet, viser sig at denne fremadstormende udvikling fortsættes bare nær så hastigt, som den har vist sig at gøre indtil nu, vil metoden i løbet af ganske kort tid høre fortiden til. I tiden som kommer er det fagmændene som tager kontakt til dig. Tit og ofte kan det være et langsommeligt arbejde at ringe rundt til forskellige håndværkere med det formål, at få fremskaffet alternative konkurrerende prisoverslag at holde op mod hinanden. Blot at få lokaliseret en håndværker med tid nok til at tage sig af dit stykke arbejde kan være et større projekt.
bpr.dk er specialister i at levere kontakt mellem eksperter i enhver afskygning og de, som har brug for deres kunnen. Processen er således, at man fortæller om sin opgave én gang på bpr.dk, og så skal man ikke foretage sig yderligere. Efter ganske få dage kontaktes du af mindst 3 dygtige arbejdsstyrker, som vil se på din opgave og tilbyde en pris. Dernæst udvælger du ganske enkelt budet, som dækker dine betingelser på den bedste måde.

Det skal dog siges at det er uden købetvang at få fat i arbejdstilbud på bpr.dk, så du skal ikke føle dig forpligtet til underskrivelse af en mulig handel. For øvrigt er det fri for beregning at bede om et forskellige håndværksmæssige prisoverslag at sammenligne hos bpr.dk, p.g.a. at firmaet må yde et mindre gebyr som tillader at være medlem af dette system.
Nogle folk kunne derved spekulere på, om fagmestrene inkluderer dette beløb fra sit abonnement når regnestykket skal gøres op, men sandheden er dog anderledes. De tilknyttede virksomheder accepterer at man, som bygherre, vil blive tilbudt 3 konkurrerende sideløbende tilbud. Af samme årsag fremlægger de den bedste pris de er i stand til, i håb om at udvælges. Resultatet er, at denne måde at indhente tilbud på gør det på én gang nemmere og samtidigt på bedre vilkår for den søgende. Håndværkerens fordel kan ses i de mange ekstra handler han bliver kontaktet om, sammenlignet med den gamle metode, hvor konsumenten normalt ledte efter arbejdsstyrkerne via lokal håndbogen. Denne, hvilken denne i øvrigt på lige vis var nødt til at betale for at være repræsenteret i. For arbejdsstyrkerne er dette lig med en helt målrettet reklame, frem for at reklamere i lokal håndbogen, de gule sider og den slags.

bpr.dk kan man få indhentet priser og betingelser fra malerfirmaer, tømrersvende, murersvende, smede, anlægsgartnerfirmaer, brolægningsfirmaer, tagrenovatører, arkitektvirksomheder, og alle andre almindelige håndværksgrene, men derudover også bogholderi, web-designere med videre. Flere nye brancher kommer til løbende, så man kan jo altid spørge. Det er jo 100 procent gratis og ingen tvinger dig til at afslutte en handel.