mandag den 27. juli 2009

Fremskridt, i smaa doser

Jeg var rigtigt, at mine ord, og gjorde arbejdet religiøst hele dagen. Stadig ikke arbejde blev udført på badeværelset. D * mn! Jeg håber på at afhjælpe dette med et par ferie dage senere i denne uge. (Kryds fingre, at jeg kan tage dem ud.)

Jeg har få værftet mowed (og det ser ganske rart, thankuverymuch) og alle de sorterede aflejringskegler gik til dump. Før jeg fik beskidte i gården, jeg mad til critters (vi homecook, bruger meget lidt kommercielle fødevarer, som efter sidste års forgiftningscentralerne skræmme, Jeg er glad for), vasket Pearl, og gjorde nogle vaskeri.

Moderen fik en stald malet! Hun havde planlagt at krat ned huset i går - efter maleri skuret - men det var ikke at være. Da hun kom tæt på at afslutte en stald, en nabo kom forbi. Så, da hun var faerdigbehandling skuret og forbereder sig på at krat huset, en af hendes venner kom med.

Hun gjorde det, mens jeg forsøger at drage omsorg for alle de critters. Noget måtte jeg holde op med at gøre, fordi hun ønskede at se på mine kufferter. (Planning for deres verserende tur.) En kuffert var let - det liv i mit skab. De andre, ikke så meget. Det var nedenunder. I lageret. Eller andet sted.

Efter nogle anstrengelser, jeg fandt den. Hun besluttede hun havde bagage omtrent samme størrelse og vil bruge det. Jeg håber, at hun har ret. Hun sagde, at en af hendes tasker "er blot en lille smule større " end mit lille taske. Og det lille pose er den maksimale størrelse for en carry-on. Det betyder, hun havde brug for at kontrollere det, hvis det er i virkeligheden større. Hun mente ikke, hun havde brug for at kontrollere det. Oh well. Jeg håber, at hun har ret.

Med kaste malet, betyder det, at jeg endelig kan sætte trim på det. Så antager jeg få fridage, at jeg bad om, vil jeg være trimning ud skuret og arbejde på mit badeværelse.

Nu, hvis jeg bare kunne få hende til at male dem, d * mn køkken frysere ...

søndag den 26. juli 2009

Moon astronauter opfordre Mars mission

To af de astronauter, der deltog i den første Moon landing for 40 år siden kræver nye bestræbelser på at sende en bemandet mission til Mars.

fredag den 17. juli 2009

Woods og Westwood parret paa Open

Den 138th Open, TurnberryDate: 16-19 JulyCoverage: Live TV-dækning på BBC Two, Online og den røde knap, live på Radio 5 Live og tekst kommentatorbokse online på alle fire dage

World nummer et Tiger Woods begynder sin Open Championship udfordring sammen England 's Lee Westwood når spil i gang på torsdag.

Den amerikanske, på jagt efter sin fjerde Open titel og 15. største i alt Tees off på 0909 BST med Westwood og yderst populære Japan stjerne Ryo Ishikawa.

Pádraig Harrington, budgivning for at vinde en tredje Open kører, Tees off på 1420.

Den irlænder bliver partnerskabsbaseret af tidligere US Open vinderne Jim Furyk of America og australske Geoff Ogilvy.

US Masters mester Angel Cabrera fra Argentina er blevet grupperet med British verden nummer tre Paul Casey og Japan 's Ryuji IMADA, teeing off i 1409.

606: DEBAT

"Jeg tror, Retief Goosen og Rory McLroy vil gøre gode udsendelser på Turnberry"


clevermelonface

Og andre bemærkelsesværdige threesomes omfatter 2.002 mester Ernie Els, US Open vinder Lucas Glover og Tyskland 's i form Martin Kaymer, mens unge guns Rory McIlroy i Nordirland og amerikanske Anthony Kim vil spille i selskab med dobbelte US Open mester Retief Goosen Sydafrika.

Britain 's Paul Broadhurst, en seks gange vinder på European Tour, er planlagt til at slå det første skud af mesterskabet i 0630.

Turnberry på den sydvestlige kyst af Skotland, er vært for British Open for fjerde gang - men med den sidste tid er 1994, vil det være første gang Woods har spillet en mesterskabet der.

Den amerikanske udfyldes kun hans anden praksis rundt om kurset i mandags, indrejseprocedure bagefter: "Det 'sa langt vanskeligere, end folk er udlejning på."

onsdag den 8. juli 2009

3D Model puds rolle i opbygningen af Design-og Byggestyrelsen

Som bygningskonstruktion og anlægsbranchen vokser i et hastigt tempo, konkurrencen bliver hårdere. Til at modstå dette, alle skal bruge nyeste teknologier, tjenester til opbygning af design og konstruktion. Nu en dag, 3D model puds er en af de nyeste og mest anvendte tjenester.

3D modeller præstationen kan defineres som et edb-proces, der omdanner 3D modeller i respektive billeder. Disse modeller er i form af 3D synspunkter. Disse 3D-modeller indeholder alle de synspunkter af enhver bygning komponent eller struktur. De indeholder:
• Geometriske Information
• Texture Information
• Lightings i omgivelser
• Shade Detaljer

3D-model puds vil konvertere disse 3D-modeller i respektive billeder. Dette vil omfatte en høj grad af detaljer om 3D-modellering; destruktionsanstalter, texturering og kan også udtrykke lyset spille dvs. virkningen af sollys / kunstigt lys / skygger. Ejendomsvejviser industrien kan være yderst fordel ved hjælp af 3D-model puds. Det vil hjælpe med at omdanne dine synspunkter og idéer om enhver form for bygning struktur til virkelighed. Disse bygningskonstruktioner kan være:
• beboelsesbygninger
• Erhvervsbyggeri
• industrielle bygninger
• Institutionelle Bygninger

3D modeller puds bruger edb proces til konvertering af 3D-modeller til billeder. Så det reducerer andelen af fejl i forhold til de traditionelle teknikker. Også den let kan ændres uden større vanskeligheder som pr bilbrev krav. Desuden sparer tid og penge.

Læs mere
Bygnings-og Anlægsservice Model Designer fra Indien med 60% Off amerikanske sats.

fredag den 3. juli 2009

Brasilien kampen tilbage for at vinde Confed Cup

Af Phil Dawkes

Brasilien nægtede USA endnu et stød sejr ved at komme tilbage fra to mål ned for at vinde Confederations Cup.

En Clint Dempsey svirp og en Landon Donovan strejke på tælleren sætte USA i en overraskelse 2-0 halvtidsarbejde bly.

Luis Fabiano trukket en tilbage for Brasilien, før Kaka blev nægtet en equalizer, når hans header blev fejlagtigt vurderes til ikke at have passeret linjen.

Luis Fabiano 's ledes anden fladede spørgsmål før, fem minutter fra tid, Lucio nikkede i et hjørne for at vinde den.

Efter at forstyrre odds så opsigtsvækkende med deres 2-0 semi-endelige sejr over Spanien, USA næsten rev op scriptet igen, mod modstandere, der havde slået dem 3-0 i gruppe etape af konkurrencen.

Forudsigeligt, favoritter Brasilien havde løven 's andel af besiddelse, men skarp fodbold blev spillet af den amerikanske underdogs i hele første halvår.

Ja, med deres første angreb USA scoret.

Jonathan Spector lanceret et kryds fra dybe på Dempsey, hvis svingninger volley gjort den ringeste af hånd på direkte bolden tidligere Julio Cesar.

Selv på et så tidligt tidspunkt, var det klart, at Brasilien var ventet på en af deres førende lys til at skabe noget fra ingenting i modsætning til at tage kollektivt ansvar.

606: DEBAT

"En stor indsats fra USA, men de var helt outplayed i 2. halvår"


norwayhornet

Tre gange deres stjerne-vending Kaka skabt chancer for andre, først Robinho, da Felipe Melo og endelig Maicon, men hver gang American målmanden Tim Howard blev lige til det sidste skud.

Efter 25 minutter, Brasilien blev foretaget for at betale for deres profligacy som USA iværksatte en fantastisk modangreb, som resulterede i et fantastisk andet mål.

Donovan fundet Charlie Davies på venstrefløjen, hvis skarp tilbagevenden pass fundet Donovan i rummet og bærer ned på mål, men stadig med masser at gøre.

De strejkende 's touch tog ham væk fra den dækker Ramires og hans næste touch var en perfekt anbragt side mund skudt tidligere Cesar.

Med sekunder tilbage i en halv Brasilien næsten tilbagebetalt, hvad der ville have været en knap fortjente mål når Maicon fik runde bagsiden af det amerikanske forsvar, men hans kryds var afvige væk fra lurer Fabiano af Carlos Bocanegra.

Knap et minut ind i andet halvår, dynamikken i spillet er ændret som Felipe Melo fodret Luis Fabiano, der swivelled kraftigt og skød tidligere Howard.

Med det momentum nu til deres fordel, Brasilien angrebet med regelmæssighed og blev fejlagtigt nægtet paritet på time som Kaka 's langt post header fra en Andre Santos tværs blev skubbet klar ved Howard, men replays viste, at bolden havde passeret linjen.

Luis Fabiano havde en chance for at udligne, da han blev spillet i den målsætning, som substitut Elano - og spillede onside af Oguchi Onyewu - men Howard var hurtig slukket hans linje at kvæle bolden før strejkende kunne skyde.

Med 15 minutter at gå Luis Fabiano gjorde pull hans side plan.

Kaka kørte ind fra venstre og passerede for Robinho, hvis skud ramte undersiden af bar men afviste pænt for Luis Fabiano der gjort nogen fejl i nikkede bolden forbi dykning Howard.

Med Brasilien nu i overherredømme, at USA ikke var i stand til at holde ud, og fem minutter fra gang turnaround blev fuldført.

Elano 's outswinging hjørne blev overholdt af umaerket Lucio og hans kraftfulde header ramte indersiden af Howard ' s højre post på vej i at bryde amerikanske hjerter.

USA coach Bob Bradley:

"Det nederlag virkelig ondt.

"I 'm meget stolt af mine spillere, men stadig føler temmelig luset at lade denne komme væk.

"Jeg håber dog, at folk rundt om i verden ser vi har godt hold og store aktører, og det er et stort skridt fremad."

USA: Howard, Spector, DeMerit, Onyewu, Bocanegra, Dempsey, Clark (Casey 88), Feilhaber (Bornstein 75), Donovan, Davies, Altidore (Kljestan 75). Subs Ikke Brugt: Guzan, Califf, Wynne, Pearce, Beasley, ādu, Torres, Bradley, Robles.

Booked: Bocanegra.

Mål: Dempsey 10, Donovan 27.

Brasilien: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Luisao, Andre Santos (Dani Alves 66), Ramires (Elano 67), Felipe Melo, Silva, Kaka, Luis Fabiano, Robinho. Subs Ikke Brugt: Victor, Juan, Kleber, Miranda, Josue, Julio Baptista, Kleberson, Alexandre Pato, Nilmar, Gomes.

Booked: Felipe Melo, Andre Santos, Lucio.

Mål: Luis Fabiano 46, 74, Lucio 84.

Att: 62000

Ref: Martin Hansson (Sverige).