mandag den 31. august 2009

Graesset er altid Groennere

Sikreste måde at vide, om jeg har ramt lotteriet: Hvert stykke værftet vedligeholdelsesudstyr jeg selv vil sidde curbside for at træffe som jeg aldrig vil røre ved det igen. Hvis du kender mig i den virkelige verden, eller selv om du har læst den blog i et stykke tid, du ved, hvordan jeg væmmes, hader og foragter værftet arbejde.

Jeg kommer fra det ærligt. Da jeg var barn, min bedstefar (Young Tom) vil altid sige, at du skal kun gøre én ting med et værft - blacktop det og park på det. Teknisk set er det er to ting, men du får den idé. De ældre, jeg får, jo mere forstand, at gamle mand gør.

I en af de byer, hvor jeg brugte til at arbejde tilbage i min avis dage, en af de lokale begravelse hjemme direktører ville sprøjtemaling græsset ud foran grønne hvert fald så det ville blive ved med at være, indtil foråret. Dette tænkte sket for mig i weekenden, efter at jeg gerne færdige klipning og tænkte hvordan Fab det ville være at kunne shellak værftet, da det er alt klippe og klippede nu. Sikke en fantastisk produkt, som ville være!

Jeg tror, at man ikke var for langt fra mig, da jeg så dette indlæg af vores venner over på Charles & Hudson. Og hvad er sjovere stadig er, at moderen havde endda quipped til mig: "Der er altid Astroturf," når jeg foreslog shellak! Og mens dette ikke at sig selv, den slags er - kun på steroider.

Jeg kan ikke se mig beskydning i tusindvis af dollars for at erstatte fake græs, der kun går til sidst et par år. Og især ikke ting, der kræver tre inches af underlayment! Nej, ikke mere grave efter sidste år, thankuverymuch.

I guess I'll bare holde gritting mine tænder og stok med min ugentlige klipning eventyr. Medmindre jeg kunne hit Mega Millions eller Powerball. De er begge over $ 100M denne uge. At stjæle en linje fra Judy Tenuta: \ "Det kunne ske. \"

tirsdag den 25. august 2009

Women \ 's Parfume-for et varigt indtryk

Der er en mulighed, at der findes så mange forskellige parfumer i verden som der findes forskellige typer af personer. Disse aromatiske spiritus er et æstetisk løgnehistorie af forskellige aromatiske forbindelser, æteriske olier og duftende olier. De kan være lys, sensuelle, stærk og tung, eller spinkelt. Parfumerende Historie: Kunsten at gøre parfume, kaldet parfumer, blev først udviklet i Egypten så tidligt som før 7. århundrede AD. Senere denne art blev raffineret og modificeret af romerske og Persi ...

tirsdag den 18. august 2009

Uafsluttede Reading - A Bad redigering?


Du vil ikke finde mange dårlige anmeldelser på denne blog. Jeg selv vælge de bøger, jeg læser og læser ikke bøger, som jeg ikke kan lide, så bedømmelser her tendens til at være god.

I denne uge har jeg snuble over hele blog med Integrity løfte der beder folk om at løfte de vil afsløre, hvor de produkter, de fornyede kom fra for at forhindre producenter i at få ufortjent god, gratis reklame. Den blog med Integrity løfte anmoder bloggere for at være ærlig, står ved deres ord, selvom de har til at spise dem og til at respektere den intellektuelle ejendomsret ved at give kredit, hvor kredit er forfalden.

Flere bog blogs har Forhandlinger går, om at udlevere avanceret gennemgang kopier, når vi gennemgår dem. Hvis bogen var gratis for dig, eller hvis du offentliggøre en forfatter en samtale eller en gæst post, betyder, at påvirke din anmeldelse? Har du en forpligtelse til at sige det? Mest bog bloggere, der har sagt ja, har sagt nej. Jeg er ikke sikker på jeg er enig. En gratis bog, en forfatter, interview, en virtuel Bogrundvisning, alle har en indflydelse på mig. Skæv mine vurderinger, måske en smule.

Og af hensyn til fuld offentliggørelse, jeg skal give kredit, hvis det skyldes - jeg har ikke gjort nok med de billeder, jeg bruger på denne hjemmeside. I fremtiden, vil jeg gøre en indsats for at oplyse, hvornår en bog er en ARC kopi. Jeg elsker at få ARC's; jeg bare ikke kan hjælpe mig. I'm pickier om dem nu, end jeg var for et år siden og jeg har dyrket leary af virtuelle bog ture. Hvis du ser en forfatter interview her, er det fordi jeg ønskede at interviewe forfatteren uanset hvordan jeg fik den bog.

Hvilket bringer mig til sidst, at emnet jeg ønskede at skrive om i dag - ufærdige bøger. Der er kun fire bøger, jeg har sat ned for godt i år, to af dem ARCS. Disse tilståelser er så tæt på dårlige bedømmelser som du finder her:

Rocket Man ved William Elliott Hazelgrove. (En bue fra LibraryThing.com.) Helt ærligt, det er en god bog, det bare ikke fungerede for mig. Hvis du er en desillusionerede straight mand forsøger at tilpasse sig livet i forstæderne du svor du aldrig bor i eller er interesseret i disse mænd, vil du sikkert elske Rocket Man. Jeg er ikke og jeg ikke gjorde det.

Beat af Amy Boaz. (En bue fra LibraryThing.com.) En kvinde efterlader hende forstæder liv, og med hendes datter på slæb, ledere fra for Paris. Jeg ofte drømmer om at forlade min forstæder liv og afværge til Paris, så jeg tænkte det ville være en bog for mig. Det var det ikke. Jeg tror nogen i min bog klub vil elske det, selv om. Måske kan jeg få dem til at skrive en gæst gennemgang.,

Når du ikke kan se mig af Timothy James Beck. (Købt med en Amazon.com gavekort.) Det lød godt. En nitten år ld forlader Midwestern familie, som afviser ham, fordi han er homoseksuel for livet i New York City. Tegnene alle slog mig som lavvandet hvilket sandsynligvis meget livagtig, men det betyder ikke, at jeg er nødt til at læse om det.

Hvis denne verden var miner ved E. Lynn Harris. (Fra Solano Public Library, Vallejo vigtigste gren.) Jeg vil aldrig læse Mr. Harris, der for nylig gik, så jeg troede, at jeg gerne give ham en chance. Hvis denne verden var Minebekæmpelsesaktioner handler om en gruppe af 30-noget college venner, alle er meget vellykket, der lever et meget godt liv i Chicago-området, der genforene efter et årti foruden at danne en dagbog skriver gruppen. De mødes regelmæssigt for at dele deres tidsskrifter. Jeg bare ikke købe det. Er der nogen, der ved seks voksne mennesker, mænd og kvinder, bøsser og lige, som vil mødes som en gruppe til at dele deres tidsskrifter, selv i de dage, før der var blogs?

Så .... har du nogen \ "ufærdige \" bøger? Indrøm det. Tid til at bekende kulør. Og hvis du tror, du gerne vil læse Rocket Man eller når du ikke se mig lad mig det vide. Jeg har to helt gode kopier, som søger et hjem i bytte for en gæst en vurdering af, om du kan lide dem eller ej.


Foto: Kraemer Bygning under opførelse, Anaheim. Anaheim Public Library.

mandag den 10. august 2009

UBM: 'Magazine verden over offentliggjort '

Business information og forlag United Business Media, har afsløret, at det lukkede 15 print titler i første halvdel af dette år, og det har forudsagt flere lukninger på vej.