mandag den 13. september 2010

Trent Franks taler ud om \ "patent reform \"

Trent Franks identificerer problemer med formodet ikke-kontroversielle skifte til \ "først til filen ':

Først og vigtigst af alt, Senatet ledere ændring ændrer det nuværende patentsystem processen fra vores unikke "first to invent"-system til en "først til filen" system. Angiveligt, er denne ændring gøres for at eliminere dyre konkurrencer kaldet "interferenser", der finder sted mellem nær-samtidige opfindere som gør krav på rettighederne til samme emne. Henblik på at eliminere interferenser er muligt ved simpel ændring, Sec. 102 (g) til en første-opfinder-til-fil kriterium.

Men meget mere, den aktuelle version af ændringsforslaget faktisk at ændre hele Sec. 102 til at omdefinere det aktuelle niveau og i alt væsentligt gut den amerikanske etårige afdragsfri periode, der historisk har været en unik egenskab ved det amerikanske patentsystem. Den etårige afdragsfri periode er en tid, hvor opfindere får lov til at videreudvikle, perfekt og begynde at markedsføre deres produkt over for investorer og potentielle handelspartnere for at opnå de nødvendige midler til at fuldføre patentansøgning proces. Mange gange, dette er den første lejlighed opfindere bliver nødt til at starte en lille teknologi-baseret virksomhed for første gang, som ofte kræver at optage lån og advokatbistand, som de forsøger at navigere den kedelige patent processen. Den afdragsfrie periode har således givet en kritisk beskyttelse mod at miste deres patentrettigheder på grund af utætheder eller utilsigtet videregivelse af oplysninger i forbindelse med deres opfindelse, før at gøre deres patentansøgning. At ændre eller fjerne denne henstandsperiode ville være en alvorlig fejltagelse, og vil kun tjene til at underminere patenthaverne rettigheder og hæmmer innovation.

Franks konkluderer: Som kongres forpligter sig til at medføre betydelige reform af patentsystemet, skal det tage forsigtighed for at undgå at forværre bureaukratiske rod hindre amerikanernes evne til at realisere fordelene ved deres egen intellektuelle ejendom.