søndag den 12. december 2010

rengoere alle, at stoev, stoev, stoev ...


Støvet storm, der oversvømmes de fleste af Australiens østkyst i de sidste par dage skyldes tilsyneladende at vende tilbage omkring weekenden. Hvilket betyder, at der ikke er megen mening i at starte din oprydning før efter støvet har lagt sig. Min rengøring guru Gabrielle Simpson, der kører Clean Queens, siger den bedste måde at rense dit hus for alle de fine støv er at:

ONE: Tør alle flader med en statisk støvekost og derefter en bomulds viskestykke, begyndende med loftet og arbejder din vej ned. Ordet på gaden er, at strudsefjer fjerkoste er bierne knæ, når det kommer til aftørring - bare støv over overflader, og derefter tage fjerene ud til en god ryste, før du starter forfra.

TO: Vakuum med en ren og tom vakuum pose og ikke tilsæt vand til moppe og rene overflader indtil du er sikker på de fleste af støvet er væk. \ "Du vil ende med at gøre Aboriginal prik malerier, hvis du tilføjer vand til, at støv, det har så meget okker i det, \" siger hun.

TRE: Mop og tør med vand sidste!
Den anden handy tip er at komme ned til isenkræmmer og købe op draughtproof bånd og udkast excluders at forhindre den næste dump af støv at komme ind i huset.


Relaterede historier:
Hastighed rengøre dit hjem på den halve tid
Hvordan du afvænning dit hjem

Ren Queens hjemmeside


Billeder: Globe andMail