mandag den 6. juni 2011

Websitet 3boligtilbud.dk skaffer dig tilbud paa projektet

3boligtilbud.dk er behjælpelige med at levere en kontakt fra forbrugeren til virksomheder i alle afskygninger. Indsend blot din forespørgsel i formularen på webportalen. 3 udvalgte uafhængige fagspecialister opretter kontakt til dig med henblik på at byde ind på dit miljøisolering arbejde. For fagmænd, repræsenterer dette en helt tilsigtet markedsføringsmetode, i stedet for at betale til div. trykartikler, lokalhåndbogen, diverse regionalhåndbøger et cetera. Det er muligt at indsamle tre forskellige priser på både miljøisolering, trappebelægning, bitumenplade, svensk brændeovn samt meget, meget mere på 3boligtilbud.dk�s system.

Mange erhverv kommer til løbende, så man kan da til enhver tid prøve selv hvis det arbejde man leder ikke er beskrevet på sitet.

Det bør derudover tilføjes at det er ganske uforpligtende at indhente sine tre priser via ordningen, så føl dig ikke tvunget til underskrivelse af en handel. Hos 3boligtilbud.dk er det fuldstændig uden omkostninger at hente sine forskellige miljøisolering tilbud, da miljøisolering fagmesteren giver et lille driftsgebyr for at være tilknyttet 3boligtilbud.dk�s servicenetværk. Almindeligvis er det et tidsrøvende og frustrerende arbejde at få fat i en håndfuld konkurrerende miljøisolering specialister, med det formål at få skaffet lidt uafhængige tilbud.

Selv det at få opsporet en miljøisolering fagmand, med tid nok til at påtage sig at ordne det pågældende projekt, kan som regel for majoriteten være et stort projekt. Fageksperternes fordele ved systemet, kan findes i de ekstra opgaver de får i bogen, hvis du betragter det ud fra fortidens metode, hvor køberne oftest søgte efter selskabet ved benyttelse af telefonbogen, som miljøisolering fagfirmaer også betalte for at annoncere i. Førhen har det været reglen, at man som kunde ringer til fagfolk i nærområdet, dersom man har et projekt, der kræver fagfolk. Hvis denne fremskridende tendens stadigt fortsætter, er dette hurtigt overstået.