torsdag den 12. november 2009

Vaagn op, Demokrater. Bipartisanship Is Dead og Joe Wilson underskrev Death Certificate

Seneste avisklumme:
Jeg havde oprindeligt planlagt at sammenligne Joe Wilson, den republikanske repræsentant fra South Carolina, der hollered \ "du lyver! \" På præsident Obama under hans adresse på sundhedspleje, at Kanye West.

Hvis du gik glip af det, West er den rapper, der blamerede sig under MTV Video Music Awards ved at køre på scenen, idet de mike fra vinderen Taylor Swift og insistere på, at Beyonce burde have vundet prisen. Begge har undskyldt: West til Swift, og Wilson til præsident Obama.

Wilson's undskyldning, men har måske syntes lidt mere oprigtig havde han ikke straks begyndte at bruge hans Udbrud som et fundraising værktøj. Han begyndte udstationering på sin hjemmeside, at disse væmmelige liberalister prøvede at \ "mundkurv det amerikanske folk, der har været frimodig mod deres risikabel plan \" og bad, \ "Vil du give en donation til at hjælpe mig med at slå igen mod disse partisanangreb ? \ "

Jeg tror, jeg savnede det møde, hvor de fungerer som trailer trash på gulvet i den amerikanske Kongres blev erklæret for at være en konservativ princip.

I modsætning til Wilson, er Kanye undskylde alle chancer han får, herunder en tårevædet scene på Jay Leno's nye show, når Leno spurgte Kanye hvad hans mor ville have sagt om hans opførsel. Han er ikke bruger den ballade for at fortælle folk, de skal købe sine bøger, fordi han bliver forfulgt.

Herregud. Hvor lavt har du sænket, når en verdensklasse skvat som Kanye West udviser mere klasse end dig?

Den \ "partisanangreb \" at Hollerin 'Joe var klynker over henvist til en resolution indført i salen til den lavest mulige sanktion over for en person, der har begået en alvorlig overtrædelse af anstand: en \ "opløsning af misbilligelse. \"

Tanken om at selv denne milde en irettesættelse modregne de sædvanlige anfald af dampe fra det sædvanlig slæng af højreorienterede kloge hoveder. Kommentator Bill Kristol, for eksempel, advarede om, at hvis den demokratiske ledelse forfulgte en reprimande, ville de være \ ", der fører den part ud for klinten. \"

Lad mig få denne orden: Den idiot der hollers i løbet af et præsidentielt adresse som en beruset redneck på et cockfight er ikke \ ", der fører hans parti over en klippe, \" men folk presser på for den mildeste irettesættelse af sin bondsk opførsel er? Men, hey, tak for din bekymring, Bill. Jeg er sikker på at du kun har den bedste interesse for Det Demokratiske Parti i hjertet.

Jeg vil gerne gøre én ting klart: Jeg tror ikke, det bør være forbudt at kalde præsidenten en løgner. Jeg gjorde det selv i løbet af Bush år, ganske lidt, tilbage, da det stadig blev betragtet som de værste i verden. Jeg vidste bare ikke gøre det på gulvet i salen under et præsidentielt adresse.

Hvis en demokratisk repræsentant havde skreg, \ "Bush løj, soldater døde! \" I løbet, siger, at 2006 State of the Union-adresse, de samme mennesker, foring op bag Hollerin 'Joe lige nu ville være krævende han indklages for Rigsretten, i det mindste dem der ikke var krævende han blive sendt til Guantanamo.

Under alle omstændigheder gik den beslutning, næsten et lige parti afstemning, og jeg inderligt håber, at det stemmer overens fungerer som et wake-up call til demokraterne. Bipartisanship i Parlamentet er død, Wilson's Udbrud var sin nekrolog, og denne afstemning begravede det. Præsident Obama skal have ros for at forsøge at bringe Republikanerne ind i teltet, men GOP har slog væk hånden, hver gang det er blevet udvidet.

Du ønsker at se på ansigt republikanske \ "bipartisanship, \" se på baggrund af Joe Wilson fanget i det øjeblik, han råber på præsidenten for De Forenede Stater: over rød-, finger pegede i Harme, hans svine-eyed , slack-Jawed raseri en afkølende ekko af de forfærdelige billeder fra de tidlige 60'ere af mennesker råber på borgerlige rettigheder demonstranter. Så er det heldigt Joe Wilson ikke har adgang til en politi-hund eller en brandslange.

Faktum er, når en republikaner i disse dage taler om bipartisanship, hvad han er virkelig krævende er mindretal regel. Han forlanger, at hans parti stadig sætte dagsordenen og gøre politik til nationen efter at være blevet et sviende nederlag i de sidste to valg.

Beklager, gutter, virker det ikke på den måde. Og det er tid demokraterne begyndte handler lide det.