onsdag den 22. april 2009

BTT: Boeger og Skatter

Denne uge fra bestilling via torsdag:
I går, den 15 april, var Skat Dag her i USA, hvilket betyder masser af heldige mennesker får restitutioner på over betalte skatter.
Uanset om du er en af dem eller ej, hvad ville du bruge en uventet windfall om? Say ... $ 50? How about $ 500?
(Og dette er en læsning même, så ved rettigheder, må svaret være bog-relaterede, men hey, er du velkommen til at gå vild og splurge om noget, du vil.)
Lige siden CJ og jeg har købt et hus, vi har gjort meget godt i momsrefusion afdeling. (Længe leve hjem pant interesse fradrag!) De fleste af vores restitution går til at betale for reparationer og forbedringer i vores hus. I år vil vi være til erstatning af inventar i ovenpå badeværelse, køber en ny opvaskemaskine og fastsættelse af sprinkleranlæg. Vi købte et ældre hus. Hvad kan jeg sige - vi virkelig gerne nabolaget.
Jeg splurge en lille smule hvert år. I år vil jeg tage en sommer klasse på San Francisco Center for bogen, sandsynligvis Bogbinding jeg, måske endda II. Jeg har hørt mange gode ting om den midterste og deres kurser, men har endnu til at besøge det eller tage en klasse der. Jeg har gjort bøger i flere år, helt selvlært bruger forskellige how-to bøger, og jeg er på et sted, hvor en ægte kunst klasse med et reelt lærer ville være en stor hjælp. Og jeg tror, at det ville være sjovt at gøre.
Jeg ville være i stand til at klappe den sammen med de fleste af de hjem reparationer.

fredag den 17. april 2009

Er du kidding me?

Så ... Robert Stern nylig gav et interview, hvor han erklærede, at han mener den store grund, at kvinder kun 20% af den arkitektoniske arbejdsstyrken, mens de består af 50% af arkitektoniske studerende skyldes især kvinder føler et ønske om at have en familie, som er meget vanskeligt og samtidig opretholde en karriere inden for arkitektur .. OK .. jeg mener, jeg gætte på, at er rigtigt, til en vis grad. Men jeg tror, det er en virkelig forenklet opfattelse. . Jeg tror, der er et utal af grunde til, at kvindelige arkitekter ikke nå det samme niveau af statur på det område, som mænd ... Hvis du vil starte, kvinder stadig ikke tjene så meget som mænd. Og på et område som arkitektur, hvor vores løn er slet ikke have medlidenhed med med vores arbejdsbyrde og ansvar, en kvinde, der tjener mindre vil føle trængsler underbetaling endnu mere. Det ville være nemt at opgive erhvervet for en bedre tjener en ... eller mindst én med en bedre balance mellem arbejde og privatliv .. Hvorvidt R Stern mener det eller ej, arkitektur er stadig i høj grad en drenge klub. En hvid drenge klub til at være mere specifik. Lederne af de erhverv oftere at ikke, hvide mænd. Så når disse ledere arbejder med yngre arkitekter, mentorordninger disse arkitekter, de er langt mere tilbøjelige til at tilbyde vejledning til dem, arkitekter i hvem de se lidt af sig selv. De er meget mere tilbøjelige til at hjælpe andre hvide mandlige arkitekter, snarere end deres mindretal modposter .. For ikke at nævne, har kvinderne stadig at beskæftige sig med alle former for ulighed, at mænd bare ikke behøver at tænke på alle. Hvor mange kvindelige arkitekter er blevet bedt om at hjælpe med at besvare telefoner, eller få kaffe, eller rydde op, mens deres mandlige jævnaldrende blot fortsætte med deres daglige arbejde? Mens nogle af disse opgaver kan betragtes som et bidrag til det hold, kvinder er konstant konfronteres med opgaver som disse, spekulerer på, hvis de blev bedt om at hjælpe til som en del af det team, eller simpelthen fordi de er en kvinde. Føj til at samarbejde med entreprenører og konsulenter ringer dig skat ... altid at skulle bevise, at du er lige så dygtige, hvis ikke mere. De fleste mænd, aldrig at bevise, at de er lige, det antages, de er, medmindre det modsatte er bevist .. Kan det undre, at mange kvinder ikke afslutte deres karriere inden for arkitektur? Og det er ikke kun kvinder ... procentdelen af mindretal arkitekter er ynkelige. Og medmindre dinosaurer gerne Stern klar over, at de er en del af problemet, er dette ikke vil ændre. . Fordi ærligt, vi ikke har alle babyer på hjernen. Tanker? ..

mandag den 13. april 2009

Krig mellem koennene - Sex and the City eller Sex paa to ben

Nogen eller andet sted synes at være der tale den misforståelse, at Prince of Persia: Sands of Time ikke er til damer. Nogen andet mener, at kvinder foretrækker sko og ikke-detail-er alt for små kunder for seksuel frolics at Jake Gyllenhaal's brystet embiggened om en 20 fods teater skærmen i to fulde timer.


Warner Brothers, brazenly ignorerer det faktum, at kvinder kun opsøgte Confessions af en Shopaholic på grund af dens Prince of Persia plakat glimt, har valgt at frigive den anden Sex and the City-filmen (med titlen Sex and the City 2) den 28. maj 2010, samme dag som filmen at Gyllenhaalics, spillere og alle mennesker, som har blod flyder gennem deres vener er blevet længsel at se siden dens grusomme udsættelse.

Men for alle de ti mennesker, der frygter, de kan underkastes en interessekonflikt den 28. maj - et øjebliks tøven, når de står før reklameforanstaltninger plakat af fire kvinder og deres håndtasker på den ene side af billet desk og en plakat af en halv nøgne, sværd wielding Jake Gyllenhaal på den anden side - her er nogle grunde til, at Pop vil give dig alt hvad du behøver.


Hvis du vil sko, prins Dastan ikke altid gå rundt med bare - han har støvler. Ikke alene er de sexede, de er også praktiske og hardwearing. Selv om designet til ørken betingelser, ville de være helt hjemme i byen, uanset vejret. De har også en retro se om dem - meget chic.

Fashion er vigtigt, om du er en 21. århundrede business kvinde i byen eller en 6. århundrede prinsen i Persien. Hvis du ønsker at være en leder, at være en magt-afspiller, du har for at få det ser ret. Klart, at for kampe, en vil måske yderligere et par læder-stropper, et par mere metal studs, men for fastsættelse af tid, for de kaster i springvand og oase fjedre, eller for at lempe under bølgende silke og en rød nedgående sol, mindre er mere.


Håndtasker er for fortiden. Hvorfor have en taske, når du kan have en handy pose, eller en hest sadel?

Du må ikke tale med prinsen om shopping for tilbehør - han vil rave i timevis om berettigelsen af hans seneste halskæde, scimitar og multi-purpose handske.


Hvis du ønsker at høre lange diskussioner om køn og relationer gået galt, behøver du ikke SATC2 - bare gå og se Pop og beskue de problemer, som denne stakkels prins bliver selv ind. Ikke alene er han nødt til at kæmpe med en feisty prinsesse med en egensindig tungen, men genstanden for hans begær ofte forsøger at dræbe ham. Det er lidt mere alvorlig end noget SITC2 kan give dig. Ikke kun, at prinsen har en springet pool.


Og hvis det er scraps du efter, endsige den pude kampe eller slapped ansigter SATC2 i Pop du får fuld blæst ørkenen krigsførelse, kan du endda få kameler.

Jeg ønsker ikke at undervurdere den appel af shopping, af møde venner til frokost eller eftermiddags te, men prinsen ikke behøver at bekymre sig om rapporteringskrav førerhuse, mødet i trafikken, som venter på linje eller langsom service på en restaurant. Hans finpudset parkour færdigheder betyder han kan være hvor som helst, når som helst, og hvis du har tasker, prinsen har muskler - masser af muskler - store muskler. Og han kan altid give dig et lift ...


Så vil du tilbringe 28 mai 2010 med Carrie eller med Dastan?

Indeholder billeder fra IHJ.