mandag den 13. april 2009

Krig mellem koennene - Sex and the City eller Sex paa to ben

Nogen eller andet sted synes at være der tale den misforståelse, at Prince of Persia: Sands of Time ikke er til damer. Nogen andet mener, at kvinder foretrækker sko og ikke-detail-er alt for små kunder for seksuel frolics at Jake Gyllenhaal's brystet embiggened om en 20 fods teater skærmen i to fulde timer.


Warner Brothers, brazenly ignorerer det faktum, at kvinder kun opsøgte Confessions af en Shopaholic på grund af dens Prince of Persia plakat glimt, har valgt at frigive den anden Sex and the City-filmen (med titlen Sex and the City 2) den 28. maj 2010, samme dag som filmen at Gyllenhaalics, spillere og alle mennesker, som har blod flyder gennem deres vener er blevet længsel at se siden dens grusomme udsættelse.

Men for alle de ti mennesker, der frygter, de kan underkastes en interessekonflikt den 28. maj - et øjebliks tøven, når de står før reklameforanstaltninger plakat af fire kvinder og deres håndtasker på den ene side af billet desk og en plakat af en halv nøgne, sværd wielding Jake Gyllenhaal på den anden side - her er nogle grunde til, at Pop vil give dig alt hvad du behøver.


Hvis du vil sko, prins Dastan ikke altid gå rundt med bare - han har støvler. Ikke alene er de sexede, de er også praktiske og hardwearing. Selv om designet til ørken betingelser, ville de være helt hjemme i byen, uanset vejret. De har også en retro se om dem - meget chic.

Fashion er vigtigt, om du er en 21. århundrede business kvinde i byen eller en 6. århundrede prinsen i Persien. Hvis du ønsker at være en leder, at være en magt-afspiller, du har for at få det ser ret. Klart, at for kampe, en vil måske yderligere et par læder-stropper, et par mere metal studs, men for fastsættelse af tid, for de kaster i springvand og oase fjedre, eller for at lempe under bølgende silke og en rød nedgående sol, mindre er mere.


Håndtasker er for fortiden. Hvorfor have en taske, når du kan have en handy pose, eller en hest sadel?

Du må ikke tale med prinsen om shopping for tilbehør - han vil rave i timevis om berettigelsen af hans seneste halskæde, scimitar og multi-purpose handske.


Hvis du ønsker at høre lange diskussioner om køn og relationer gået galt, behøver du ikke SATC2 - bare gå og se Pop og beskue de problemer, som denne stakkels prins bliver selv ind. Ikke alene er han nødt til at kæmpe med en feisty prinsesse med en egensindig tungen, men genstanden for hans begær ofte forsøger at dræbe ham. Det er lidt mere alvorlig end noget SITC2 kan give dig. Ikke kun, at prinsen har en springet pool.


Og hvis det er scraps du efter, endsige den pude kampe eller slapped ansigter SATC2 i Pop du får fuld blæst ørkenen krigsførelse, kan du endda få kameler.

Jeg ønsker ikke at undervurdere den appel af shopping, af møde venner til frokost eller eftermiddags te, men prinsen ikke behøver at bekymre sig om rapporteringskrav førerhuse, mødet i trafikken, som venter på linje eller langsom service på en restaurant. Hans finpudset parkour færdigheder betyder han kan være hvor som helst, når som helst, og hvis du har tasker, prinsen har muskler - masser af muskler - store muskler. Og han kan altid give dig et lift ...


Så vil du tilbringe 28 mai 2010 med Carrie eller med Dastan?

Indeholder billeder fra IHJ.

Ingen kommentarer: