lørdag den 31. oktober 2009

Stoette Optagelse af en Alt-Transit Alternative

Af Marc Korman.

Tidligere på sommeren, Action Committee for Transit (ACT), en organisation, jeg er medlem af, har udsendt en al-transit alternativ til I-270/US 15 multimodale korridor projekt, populært kendt som en udvidelse af I - 270 og opførelse af korridoren Cities Transitway. Forslaget har hjulpet anspore debatten om, hvorvidt vi har brug for at udvide motorvejen, og hvor meget vægt amtet og staten bør sættes på gennemrejse.

Da Adam skrev i sidste måned sendte senator Brian Frosh et brev til guvernøren opfordrede ham til at tilføje undersøgelse af al-transit alternativ til Maryland Department of Transportation arbejde på I-270/US 15 multimodale korridor projektet projekt. Senator Frosh blev forenet på det brev, som senatorer Madaleno, Lenett, og Raskin. Medlemmer af House of delegerede var enige med ACT og senator Frosh og sendte deres eget brev fremme en all-transit alternativ tidligere i september, som Adam udstationeret.

Ingen er bedre til at knuse de numre, end Adam, men efter min mening hans karakteristik af Senatet brev som "tåbelig" var en dårlig tillægsord til at bruge. Jeg tror alle de folkevalgte, der har underskrevet den alle-transit alternativ brev enig med Adam, at amtet bør være forsigtige med at foreslå de ikke er interesseret i transport midler. Derfor er det er en god ting, ikke en dårlig ting, at disse breve blev sendt, når de var. Enhver handling på I-270 korridor undersøgelse er år væk, og ingen beslutninger er blevet gjort endnu. Hvis dele af al-transit alternativ vil være inkluderet, disse betragtninger skal tages højde for nu.

Adam også rejst en vis bekymring over ACT's metoder til at fremme en alt-transit alternativ. Som det bedste jeg kan fortælle, kunne de fleste af Adams konkrete indvendinger være opfyldt, hvis staten ville studere ACT's forslag. Om transitten muligheder kunne passere Federal Transit Administration's Omkostningseffektivitet Index (CEI) er et spørgsmål, at undersøgelsen kan bidrage til svar, og jeg tror ikke, vi skal påtage sig Svaret er ikke uden yderligere undersøgelser. Som en side bemærkning kan Feds 'nuværende overreliance på CEI skal til enhver tid ændres af Obama Administration og forblive i overensstemmelse med den gældende lovgivning, der omfatter andre faktorer, når man overvejer transit finansiering. Kongressen kunne også reformere loven til støtte for regeringens fokus på forsendelse.

Spørgsmålet om, hvor meget de projekter inden for al-transit alternativ ville koste, er også dem, staten undersøgelse kunne besvare. ACT's nuværende tal er baseret på arbejde udført af 2001 Transportation Policy Task Force, men opdateret og mere detaljerede oplysninger om omkostninger kunne afgøres ved en statslig undersøgelse. Adam rette påpeget, at Purple Line modstandere investeret i en tredjepart undersøgelse, men det var først efter at have forsøgt at overbevise staten til at studere deres foretrukne løsning først.

Adam's endelige vurdering, at ACT bør bruge downsides til I-270 ekspansion såsom øget forurening og negative virkninger på skove og vådområder er en smule forvirrende for mig. Første, ACT's mål er ikke blot at torpedere I-270-projektet. Deres mål er at fremme transit i amtet. For det andet bør vi ønsker modstandere af projekter til at tilbyde fornuftige alternativer og ikke kun negative udtalelser fremsat af forslag.

Hvis Adam mener det alvorligt med hans bekymringer, bør han støtte bestræbelserne på at tilføje en all-transit alternativ til I-270 undersøgelse. Faktisk bør man interesseret i at finde den bedste løsning for I-270 trafikken omfavne den undersøgelse, så tidligt i processen.

fredag den 23. oktober 2009

Fra Virginia Beach

Jeg arbejdede på min præsentation, som jeg i Beach Coffee House i VA Beach. Jeg elsker kaffe huse - det var en god en. I morgen vil jeg præsentere på Old Dominion University i Norfolk Va Det er en national konference for Foreningen for Vurdering i Rådgivning og uddannelse (AACE), som er en organisation af rådgivere, undervisere og andre fagfolk, der rykker rådgivning erhverv ved at udvise lederskab, uddannelse og forskning i oprettelse, udvikling, produktion og anvendelse af evaluering og diagnostiske teknikker. Det er et privilegium at overvære AACE. Jeg talte på deres nationale konference sidste år i San Antonio TX og de inviterede mig tilbage til deres 2009-konferencen. En anden god ting der lige er sket. David Olson har jeg noteret på sin hjemmeside sammen med andre forskere - nu er jeg, sammen med de øvrige - at se det gå til https: / / www.prepare-enrich.com/ - klik \ "forskning \" da \ " forskning artikler \ "da \" Forskning med etniske og kulturelle grupper \ "og du vil se mit navn ved siden af David Olson's. Olson fulgte min undersøgelse ved at analysere de data, jeg brugte i min afhandling og fundet lignende resultater. For nogen tid siden udgav han det i sit nyhedsbrev, og nu er det på sin hjemmeside. Bare i tilfælde af, du ikke kender, David Olson er en guru - en førende forsker inden for ægteskab og familie vurdering og behandling. Jeg er så overrasket, fordi Gud gjorde det igen for dette ol'Boone County dreng. Gud er så god til mig, og jeg elsker ham af hele mit hjerte. Jeg ved, han er den, der åbner disse døre. Ok, kom til at gå til at pre-konference møder. I aften vil jeg lægge sidste hånd på min præsentation. Kim og pigerne mailede familien billeder og jeg lægger dem i min ppt, så jeg kan vise alle billeder af min familie.

mandag den 19. oktober 2009

Optoelektronik og Power Switching Converters med haandbogen for traadloes kommunikation

Power Switching Converters
Denne bog begynder med en introduktion til området, hvilket placerer den teknologi i sin virksomhed sammenhæng at sætte fokus på aktuelle tendenser og problemstillinger i moderne magt ingeniør. Den resterende del af bogen giver en detaljeret undersøgelse af tre-faset strøm skifte omformere, herunder de forskellige problemer og løsninger, der er involveret i forskellige applikationer.
http://uploading.com/files/456W9CYV/PSCMHPow.rar.html
http://depositfiles.com/files/3y516xv2t
http://www.megaupload.com/?d=VKPVFZRN



Principper for Applied Reservoir Simulation
Fungerer som en anmeldelse af råolie ingeniører. Den anden del af den mængde, der dækker modellering principper, er blevet revideret og opdateret siden den første udgave.
http://depositfiles.com/files/faz2zf483
http://uploading.com/files/F7KIZ5E6/principles-of-applied-reservoir-simulation.9780884153726.18350.pdf.html
http://rapidshare.com/files/264409391/principles-of-applied-reservoir-simulation.9780884153726.18350.pdf



Performance of Computer Communication Systems A Model-Based Approach
http://uploading.com/files/9JHJ7J8W/0471972282.pdf.html
http://www.megaupload.com/?d=9XC76ODT




Formering Handbook for Wireless Communication System Design
Forlæg, at systemet designere kan bruge til at beregne deres link budgetter og vurdere begrænsninger i atmosfæren kunne sted på deres design. Kommunikation ingeniører rundt om i verden har brug for oplysningerne let ved hånden, ikke spredt rundt om i litteraturen.
http://www.uploading.com/files/07OIQ94P/crc_-_propagation_handbook_for_wireless_...rar.html
http://rapidshare.com/files/262923406/crc_-_propagation_handbook_for_wireless_communication_system_design.rar


Forståelse Information Transmission
Denne bog bringer emnet i live ved at præsentere den fantastiske historie af informationsteknologi, profilering utrolige opfindelser og fascinerende opfindere, og deres dramatiske konsekvenser for samfundet. Funktioner omfatter problem sets, centrale punkter, litteratur, gennemgå bilagene.
http://www.uploading.com/files/1BFFSN52/understanding_information_transmission.rar.html
http://rapidshare.com/files/262713899/understanding_information_transmission.rar


Polymer Handbook, 4th Edition
Udforsker udviklingen på området siden 1989, såsom nye Pvt relationer og nye co-polymer reaktivitet parametre
http://depositfiles.com/files/fpx583azg
http://uploading.com/files/G4I5C41U/0471166286_pol_hand.rar.html
http://www.filefactory.com/file/ah0430b/n/0471166286_pol_hand_rar



Primer of Applied Radiation Physics
Bogen har udviklet sig fra at holde foredrag på University of London kursus om stråling fysik, og fra bachelor holde foredrag på Queen Mary and Westfield College. Industrielle samt medicinske aspekter af det område, der betragtes.
http://www.uploading.com/files/CBILKN7C/49634___priapprad.by.blooddr.rar.html
http://rapidshare.com/files/263600149/49634___priapprad.by.blooddr.rar



Sætte Systems to Work
Klassisk systemudvikling, diskuteres, som grundlag for sammenligning med, og grundlaget for en ny Systems Engineering, og spekulationer er fremsat om den måde, hvorpå nogle aspekter af systemets udformning kan gennemføres i fremtiden.
http://uploading.com/files/U167TUA5/PutSystWork.rar.html
http://depositfiles.com/files/4wllffnz1
http://www.megaupload.com/?d=62EF4UAZ


Fysik Optoelectronics
Den dækker også kvanteteorien er nødvendige for undersøgelsen af optiske felter, overgange og halvledere vinde. Denne mængde supplerer beskrivelsen af lasere og lysdioder ved at undersøge den grundlæggende karakter af det lys, at disse enheder producerer.
http://uploading.com/files/I0ZIK0S5/PhysOptoel.rar.html
http://depositfiles.com/files/dcwofkvfd
http://www.megaupload.com/?d=8TOC1R91




Programmering af Z80
Alt om den Z80 mikroprocessor-chip
http://uploading.com/files/II8FMS08/0895880695.rar.html
http://www.megaupload.com/?d=W59Y969O



Rapid Prototyping Journal
Papers rettet SFF spørgsmål i computersoftware, maskinens design, materialer syntese og forarbejdning, og integreret produktion.
http://uploading.com/files/9SGQDZV2/1845440803.pdf.html
http://www.megaupload.com/?d=GROP5A1W

mandag den 12. oktober 2009

Dekorere en Reading Nook


Dekorere en læsning Krog eller hjørne kan være en investering i dit barns fremtid. Når børn med at finde bøger, en ny verden åbner sig for dem, både nu og i fremtiden. Ifølge National Children's Reading instituttets hjemmeside, \ "Bare 20 minutter om dagen på at læse højt for at små børn fremmer familiens limning, opfordrer til at lytte og sproglige færdigheder, og giver børnene en stærk læsning fundament. \" En af de måder, du kan fremme din barnets kærlighed til læsning er at gøre intim en-til-én gang i et rum indrettet bare til at sidde og læse med dine børn. Har du ikke en plads? Her er nogle ideer til at få dig i gang.

1. Plads til alle. Find en overstuffed stol bred nok til jer to. En ideel stol er en stol og et halvt, hvilket er lidt mindre end en loveseat og ideel, hvis du læser til flere børn. Børn elsker at putte med deres forældre! (Og forældre elsker at putte med deres børn!)

2. Læselamper. Sørg for, at der er ordentlig belysning i nærheden af din stol. Brug en blød, læservenlige pærer i lamper, der er den korrekte position til at forhindre lys fra skinner direkte i øjenhøjde. Du ønsker ikke at læse med genskin i dine øjne.

3. Tableside. Find et bord til at sætte ved siden af stolen til at holde lampen, briller eller flere bøger. Gør det robust nok til, at børn kan ikke ved et uheld spids over det, når klatring på skødet og stor nok til at holde en kop te.

4. Reol. Købe eller bygge reoler til at sætte i nærheden af stolen i en højde lige kort nok til, at dit barns yndlings bøger er let tilgængelige. Dette gør det nemt at få dit barn vælge en favorit bog for at læse sammen.

5. Fodskammel. En skammel eller skammel er et vidunderligt sted at komfortabelt hvile fødderne, mens du læser. Og når dit barn er ældre, og mener, han er vokset styrketræning, det er et perfekt sted for ham / hende til at sidde.

6. Bønne poser. Som dit barn bliver ældre og læser på eget, investere i ærtepose stole. Børn elsker at "daske" i bønne poser og læse. Hvis bønne poser ikke er tilgængelige, kan alternativet være et tæppe eller måske endda en stor pude på gulvet. Det vigtigste er, at dit barn er behageligt.

Det er nemt at forvandle en lille plads i dit hjem til en hyggelig læsning Krog til dine børn. Og der er en bonus - i denne tid med computerspil og mobiltelefon, et roligt hjørne er også en stor plads til mor og far til at tilbringe læse, at sidste sommer page-turner.

søndag den 4. oktober 2009

Gul (Y) vaegge

Lejlighed TherapyJames TseElle Dekoration SAHans ZeegersDécormagSköna hemTria GiovanNew York Spaces
IFI

Coté Maison

Libby Langdon

Tripod Agency

Design * Sponge

Marie Claire Maison

Marie Claire Maison

Design * Sponge

Marie Claire Maison

David Jimenez

Solnedgang

David Jimenez

Stacy Bass

(En anden gul post her)