mandag den 12. oktober 2009

Dekorere en Reading Nook


Dekorere en læsning Krog eller hjørne kan være en investering i dit barns fremtid. Når børn med at finde bøger, en ny verden åbner sig for dem, både nu og i fremtiden. Ifølge National Children's Reading instituttets hjemmeside, \ "Bare 20 minutter om dagen på at læse højt for at små børn fremmer familiens limning, opfordrer til at lytte og sproglige færdigheder, og giver børnene en stærk læsning fundament. \" En af de måder, du kan fremme din barnets kærlighed til læsning er at gøre intim en-til-én gang i et rum indrettet bare til at sidde og læse med dine børn. Har du ikke en plads? Her er nogle ideer til at få dig i gang.

1. Plads til alle. Find en overstuffed stol bred nok til jer to. En ideel stol er en stol og et halvt, hvilket er lidt mindre end en loveseat og ideel, hvis du læser til flere børn. Børn elsker at putte med deres forældre! (Og forældre elsker at putte med deres børn!)

2. Læselamper. Sørg for, at der er ordentlig belysning i nærheden af din stol. Brug en blød, læservenlige pærer i lamper, der er den korrekte position til at forhindre lys fra skinner direkte i øjenhøjde. Du ønsker ikke at læse med genskin i dine øjne.

3. Tableside. Find et bord til at sætte ved siden af stolen til at holde lampen, briller eller flere bøger. Gør det robust nok til, at børn kan ikke ved et uheld spids over det, når klatring på skødet og stor nok til at holde en kop te.

4. Reol. Købe eller bygge reoler til at sætte i nærheden af stolen i en højde lige kort nok til, at dit barns yndlings bøger er let tilgængelige. Dette gør det nemt at få dit barn vælge en favorit bog for at læse sammen.

5. Fodskammel. En skammel eller skammel er et vidunderligt sted at komfortabelt hvile fødderne, mens du læser. Og når dit barn er ældre, og mener, han er vokset styrketræning, det er et perfekt sted for ham / hende til at sidde.

6. Bønne poser. Som dit barn bliver ældre og læser på eget, investere i ærtepose stole. Børn elsker at "daske" i bønne poser og læse. Hvis bønne poser ikke er tilgængelige, kan alternativet være et tæppe eller måske endda en stor pude på gulvet. Det vigtigste er, at dit barn er behageligt.

Det er nemt at forvandle en lille plads i dit hjem til en hyggelig læsning Krog til dine børn. Og der er en bonus - i denne tid med computerspil og mobiltelefon, et roligt hjørne er også en stor plads til mor og far til at tilbringe læse, at sidste sommer page-turner.