tirsdag den 5. januar 2010

[Update] Jerry til at besvare vores POP-spoergsmaal, 'Jake, er du sikker paa, er smuk ", og en uddannelse paa LFF

[Update] Vi har en mulighed for at stille Jerry Bruckheimer spørgsmål om Prince of Persia og se nogle videoer! 'Ønsker du at vide, hvor længe Prince of Persia: Sands of Time tog til filmen? Interesseret i at høre om processen med at tage det populære videospil valgret til det store lærred? Her er din chance for at spørge Producer Jerry Bruckheimer og Jordan Mechner, skaberen af den originale video game franchise, spørgsmål om Prince of Persia: Sands of Time! Send dit spørgsmål til Jerry og Jordan i kommentarerne nedenfor fra nu af og indtil Mandag 26 oktober kl 3 EST. Vi vil vælge flere spørgsmål at stille den filmskabere og uploade videoer med deres svar på vores Facebook-side 2 til 6 november. Gå ikke glip af denne mulighed awesome! "

Detaljer her! Så .... hvad ønsker vi at vide?

Den med posten ...

Når man er konfronteret med Jake Gyllenhaal, det er ikke altid nemt at vide, hvad jeg skal sige om at sætte skub i øjeblikket - i hvert fald noget, som ikke gør Dem lyde som en mindre udviklet primat. Dog, en heldig person, der sket at leje hende Pittsburgh hjem ud for Love and Other Drugs gjorde et godt stykke arbejde: "Jake, er du sikker på, er smukt«. Til det punkt, og præcise mål. En anden person gik måske for langt ned målet sti: 'Han er et menneske «.


Ed Zwick, direktøren for Love and Other Drugs, har talt om produktion til en lokal avis, og de synes at have tilbragt en hel dag på settet. Men får vi et billede af Jake Gyllenhaal hvidklædte læge pels, stetoskop runde muskuløs hals, cranking charmerende smil med velovervejet uforsvarlig nedlæggelse? Nej, vi får et billede af Ed Zwick. Ingen respekt for Ed, jeg elsker at se billeder af ham, men jeg får en fornemmelse, at han torturerer mig med at skjule Jake lige er kommet ud af syne for dem, kameralinser.


Det er en stor feature om, fuld af indsigt i Jamie's karakter, historien, at processen med at filme og af den rolle, Pittsburgh i filmen. Mere til det punkt, vi får også bekræftet, at Atticus er på sæt - om han har en talende rolle er endnu ikke kendt.


Mere info: »Den film, fra Fox 2000 Billeder og New Regency Productions, er planlagt til udgivelse engang i 2010. Selv karakteriseres som en romantisk komedie, \ "Love \" har mere kød og mindre skum end de fleste film i denne kategori ... \ "Det er tale om den farmaceutiske industri med en vis indsigt og nogle gennemtrængende forståelse, \" Zwick sagde under en pause i optagelserne. \ "Det har også elementer af et forhold, som er mere alvorlige og dimensioner end blot det grundlæggende romantisk komedie, men det er også meget sjov og meget romantisk. \" Gyllenhaal og Hathaway spillet en ulykkelig gift par i \ "Brokeback Mountain \", men deres forhold her er anklaget for tiltrækning og passion. \ "Når du ser, hvad de har sammen, det er hjertet og sjælen i filmen, \" Zwick sagde. \ "Så kemi er en flygtig ting, i det virkelige liv som i film, men du kender det, når du ser det og kender det, når du har det. \" Hathaway, der startede optagelserne i denne uge, gjorde sit hjemmearbejde om Parkinsons. \ "Hun er den slags skuespiller, som alle de gode er, \" Zwick sagde, laver masser af læsning og tilbringe tid med neurologer og patienter. "


Du kan læse hele artiklen her. Ed Zwick kan ikke give os Jake billeder, men vi er meget heldige at have IHJ holde os vandes gennem tørke med nye gamle billeder. Dem, der figurerede i dette indlæg er fra en pressekonference for The Good Girl.


En uddannelse på LFF

Mens jeg stadig venter på Peter Sarsgaard's sicknote, fortæller os, hvorfor han ønskede at blive fritaget for den britiske premiere på en uddannelse, det er en stor nok lejlighed, en god nok film, for hans fravær for at blive benådet - med cirka 650.000 linjer " De fik mig til at gøre det «. Det var en fornøjelig røde løber, især takket være Winterbird, men LFF arrangørerne har formået at få alle med en billet føle sig lidt som kvæg af sted til slagtning. Gratis chokolade hjalp denne følelse at passere, men tingene fik en lille opvarmet trods af den kolde luft temperaturer.





Du kan se en video af den røde løber her, plus nogle passende billeder.


Og en genopfriskning af tilbage til april 2008, da jeg kom på tværs Carey Mulligan og Rosamund Pike klemt mellem Oxfords colleges, plus en vis Peter Sarsgaard.





Billeder fra IHJ, WDW og Pittsburgh Post Gazette og OK.