torsdag den 28. maj 2009

Vindue paa Eurasien: Ny Moskva Forslag hidse russere i Sibirien, Fjernoesten

Paul Goble

Wien, maj 25 - To Moskva forslag i sidste uge - præsident Dmitry Medvedev's forslag om, at Kina hjælpe med at udvikle det russiske Fjernøsten og en Dumaen forslaget om, at Siberian flodvand omdirigeres til Centralasien - tilføjer til harme mange russere uden for Uralbjergene føler, som Den seneste bølge af protester i Vladivostok, mod den centrale regering.
I en kommentar betydeligt titlen "Spørgsmål: TOGETHER eller i stedet for Rusland?" Alekandr Protsenko hævder, at Medvedev opfordring til Beijing for at investere i det russiske Fjernøsten udgør en trussel mod Ruslands territoriale integritet, især da Moskva mangler ressourcer til at gøre det selv (svpressa.ru / spørgsmålet / news.php? id = 9090 #).
Otte måneder siden, Protsenko påpeger Medvedev har selv sagt, at "Rusland kan miste Fjernøsten, hvis det ikke straks træffe foranstaltninger for dens udvikling." Men nu, Moskva's strategiske plan for regionen er næsten klar til udgivelse, er det indlysende, Moskva ikke har penge til at investere der.
Derfor Medvedev søger til kineserne. Deres deltagelse, de russiske analytiker antyder, "kan kun hilses velkommen," hvis det opstod "sammen" med Rusland. Men nu er det klart, at i betragtning af Moskvas budgetmæssige restriktioner og planer, kinesisk engagement vil være "i stedet for Rusland."
Forskellen mellem de to er grundlæggende, han antyder, fordi befolkningen og økonomien i de områder af Kina, der grænser op til Den Russiske Føderation er højkonjunkturerne mens befolkningen og økonomien i de russiske regioner, der er i tilbagegang, med sidstnævnte nu beløber sig til højst 7,6 millioner russisktalende.
Og Moskva's manglende evne til at investere i udvikling af regionens samlede fremhæves af sin vilje til at bruge enorme summer på forberedelserne til et topmøde for de asiatiske Stillehavsområdet økonomiske zone, Protsenko fortsætter, at bemærke, at det er at bygge bro til dette møde, at kun 4500 indbyggere kan anvendes efter den.
Hertil kommer, at nye bygninger under forberedelse til dette møde vil falde længere. Der vil være plads til flere studerende end de russiske Fjernøsten kan muligvis medføre, Protsenko foreslår. Og han spørger retorisk, om Moskva er i færd "alle sine forhåbninger" på kinesisk, noget mange mennesker i regionen vil finde foruroligende.
Føje spot til skade, Siberian nyhedsbureauer rapporterede i sidste uge, at lederen af Dumaen udvalg om CIS anliggender, Aleksey Ostrovsky, har foreslået at tage op igen tanken om at omdirigere Siberian flodvand til Centralasien med henblik på at øge Moskvas prestige og indflydelse i region (news.babr.ru /? IDE = 77810).
"Mange videnskabsmænd og visse statsmænd," Ostrovsky sagde, "har ofte talt om nødvendigheden af at omlægge en række sibiriske floder." Men Siberian kommentatorer har grundlagt, at Dumaen leder tilsyneladende er uvidende om de negative meteorologiske og climatologic konsekvenser sådanne aktioner vil medføre.
Heller ikke Ostrovsky synes at huske, at det var disse konsekvenser, såvel som de kulturelle virkninger af sådanne ændringer, som førte "praktisk taget alle tankevækkende akademikere i Sovjetunionen" at stige op, og de troede, dræber en gang for alle dette projekt, der har jævne mellemrum dukket op i løbet af de sidste 140 år.
På den ene side, eksperter på Irkutsk's Babr.ru portal sige, at enhver sådan program vil være endnu en chance for korruption. Men på den anden, de indgår, Ostrovsky forslag "ikke kan vurderes som andet end et svigt af de interesser Siberians i navnet på tvivlsomme politiske bonus" til Moskva.

lørdag den 23. maj 2009

Spanien 's Franco ' kun havde en testikel ", ny bog fordringer

En ny bog hævder den spanske diktator, general Francisco Franco, kan have haft mere til fælles med Adolf Hitler end tidligere kendt - der har en testikel.

Meget i lighed med den nazistiske leder, Franco 's tab skyldtes en skade, han har lidt i kamp, hans læge ' s barnebarn fortalte historikeren Jose Maria Zavala.

Franco blev såret i den nedre abdomen i El Biutz, nær Ceuta, i juni 1916.

Biographers har længe spekulationer denne påvirket reproduktionsorganerne af diktatoren, der regerede fra 1939 til 1975.

Men han havde en datter, Carmen Franco y Polo, i 1926.

Sidste år, dokumenter kom for dagens lys indeholder en konto med en læge, der behandlede Hitler under slaget ved Somme i 1916.

Dr. Johan Jambor fortalte hans præst, at Hitler var blevet såret i maven og havde mistet en testikel. Han sagde, det første spørgsmål Hitler havde spurgt ham, var: "Vil jeg være i stand til at få børn"

'Monorchid '

I sin nye bog, hr. Zavala prisstillelser Dr. Ana Puigvert som minder om, at hendes farfar, Antonio Puigvert, en urologist kendt for at have haft Franco som en patient, havde fortalt hende diktator havde confided i ham.

"Franco blev monorchid - han havde kun en testikel," siger hun.

Franco var en kaptajn i den spanske hær, når det i slutningen af juni 1916, blev han skudt i den nedre abdomen og samtidig forsvare nutidens spanske enklave Ceuta på Marokkos 's Middelhavskysten.

I 1936, han blev ansat i militære opstand, der førte til den spanske borgerkrig og overtog ledelsen af den fascistiske Falange part.

Tre år senere, med hjælp fra det nazistiske Tyskland og fascistiske Italien, han vandt krigen og etableret et diktatur. Franco holdes Spanien neutralt under Anden Verdenskrig, hvorefter han erklærede Spanien en monarki med sig selv som regent.

I 1969, og han meddelte, at på hans død, han ville blive fulgt op af Juan Carlos I, barnebarn af Spanien 's sidste regerende konge, der håber, at han ville fastholde hans regime.

Men efter hans død i 1975, den nye konge flyttet til demontere den autoritære institutioner og gendanne den demokratiske stat.

søndag den 17. maj 2009

Du er blevet beskylde mine soldater for at voldtage civilbefolkningen?

"Er dette Channel 4? Du er blevet beskylde mine soldater for at voldtage civilbefolkningen? Din visum annulleres, vil du blive deporteret. Du kan rapportere, hvad man vil om dette land, men fra dit eget land, ikke fra her." - Nick Paton Walsh fortæller historien om, hvordan han blev beordret til at forlade Sri Lanka ved Gotabaya Rajapaksa.

torsdag den 7. maj 2009

Maleri Metal Siding

Maleri metal og aluminium sidespor kan blive et mareridt, hvis ikke gjort ret. I løbet af de år, jeg har arbejdet med og repareret mange hjem med metal sidespor. Metal sidespor er reel fælles i mobilhomes. De fleste ældre mobilhomes anvende aluminium paneler for deres eksteriør sidespor.

Mest malet metal sidespor synes at vare mindst 20 år. Grunden til dette er malingen er bagt på en fabrik, giver det en høj kvalitet og pæne søger overflade. Denne bagt den metode der bruges til maling aluminium, og de fleste metaller sidespor, som giver produktet en lang levetid.

Jeg boede i en mobile home park i et par år, og min nabo neighbor's mobile home aldrig var blevet malet og var over 45 år gamle. Han ville gå ud og vaskede den mobile hjem en gang om året med nogle TSP sæbe, mens du bruger en børste udgangen af en udvidelse stangfiskerfartøjer at rengøre hjemmet.

Hans mobil home måske ikke har set helt ny, men det blev afgjort i stor form. I løbet af de år, han havde udviklet et par ridser og nogle snavs, der var svært at vaske af, men det var omkring omfanget af skaderne på de malede metal sidespor.

Nå vi malet vores mobile home og anvendes et dyrt metal primer sammen med nogle dyre maling fra Dunn Edwards & Co .. Denne maling arbejdede stor. Vi boede der for omkring fire år og har aldrig haft nogen problemer, når de hjemme var malet. At have været med i opbygningen business vidste jeg, at vi var nødt til at bruge en god metal maling primer, for malingen til at holde fast i de bagt på maling proces for metal sidespor til at se godt ud.

Her er mit råd til dig, når maleri metal sidespor.

1. Sørg for, at den metal sidespor er rene. Brug TSP sæbe sammen med et krat pensel og krat, at baby rene. Den renere de metaloverflade jo bedre den nye maling primer vil fastholde eller overholde den gamle maling.
2. Følg instruktionerne nøje på malingen primer kan ved anvendelsen af primer. Må ikke male under eller over den anbefalede maling temperaturer.
3. Sørg for, at du forklare malingen sælger uanset butik, du befinder dig i, at De vil være maleri metal sidespor. Få de rigtige maling primer.
4. Jeg ville elske at anbefale en maling primer, men kan ikke, fordi jeg ikke ønsker at få et telefonopkald fra alle, for et par år fra nu fortæller mig malingen er skrælning ud af deres hjem. Lad at ansvaret bliver malingen fabrikanter.
5. Lad malingen primer tør for den anbefalede tid som pr anvisningerne på malingen primer kan. Jeg foretrækker at lade malingen tørre mindst en uge. Grunden til dette er nogle maling primer ophold blød i et stykke tid, og hvis du male over dem straks de ikke synes at obligationsmarkedet som god og til tider bliver blød i en lang periode.
6. Anvend din endelige frakker af maling efter fabrikantens anvisninger om maling kan.

Der har du det maleri metal sidespor er alle i forberedelsen af overfladen du maleri.

Have det sjovt maleri og altid læse og følge fabrikantens anbefalede instrukser for de produkter, du bruger. Disse mennesker teste deres produkter hele tiden og kender den bedste måde at anvende dem på enhver overflade.

Greg Vanden Berge arbejder på internettet for at fremme uddannelse for at skabe enkle at følge vejledninger og indre opbygning af bøger til at hjælpe professionelle entreprenører samt weekend krigere. Han arbejder i øjeblikket på mere Bygge-og Remodeling Bibliotek og tilføje nyttigt indhold til at hjælpe med at løse problemer i forbindelse med den manglende opførelse af viden inden for byggebranchen.

Besøg os og få mere information om forskellige typer af House Siding

lørdag den 2. maj 2009

Den taeppebanker Bike Project Del: dekonstruktion

For et par uger siden fandt jeg en tæppebanker cykel i papirkurven. Jeg snagged det og besluttede at genopbygge dette historisk artefakt. Det er en Nishiki, som er et anstændigt gøre cykel bestemt værd at reparere. Det er med uslebne form nu, men det har potentiale. Men før du kan opføre, skal du dekonstruere.
Denne cykel er så beskidt og har slået op, at jeg er nødt til at fjerne alle komponenter for at rense dem og rene rammen. Her er den forreste derailer. Bare en tanke, men jeg tror, det skidt er forringe ydeevnen.
At fjerne håndsving, fjern beholde bolte med en sokkel skruenøgle. Justerbar wrenches og tænger ikke vil være i stand til at få adgang til forsænket bolt. Det er også nyttigt til at fjerne de pedaler før fjerne håndsving som du vil have mere indflydelse, når de er sluttet til cykel. Husk, at den rigtige pedal trådene normalt, men den venstre tråde uret. De fleste pedaler har flade pletter for en skruenøgle til vejgreb, men nogle har kun et smalt bånd, der kræver en særlig pedal fjernelse skruenøgle. Andre pedaler har en Allen-tasten på pedalen aksel for afhentning og installation. Glem ikke at holde styr på den måde trådene igen så du dreje pedaler i den rigtige retning.
Et specielt krumtappens trække værktøjet bruges til at fjerne krumtappens arme. Hovedsagelig værktøjet tråde i håndsving og derefter en bolt er skruet ned på bunden beslag spindle derved fjerne håndsving. Krumtappens pullers er omkring $ 15 og evigt. De er vel værd investering!
Tjek, at snavs og pinged stål.
Tre af de cantilever bremser kom ret off men på den fjerde, en af de bushings kom løs og vil ikke slide off bremsen post. Med ingen anden mulighed, jeg jorden ud bøsning med en vinkel mølle, og det gled ret off.
Efter timer med at fjerne snavs og slim med en citrus Degreaser og en tandbørste, jeg havde en ramme og sæt komponenter, der så nogenlunde præsentable! Jeg får brug for at tilføje nogle komponenter fra andre cykler og erstatte nogle sliddele, men jeg vil være i stand at redde mange af disse dele.
Tag et kig på at ramme! Lidt mindre grov søger end før.
Før du maler, kan du prime. Jeg er ikke sandspredning denne ramme ned til metal, fordi det er en tæppebanker cykel og det er ikke det værd tid eller kræfter. Plus jeg ikke ønsker at gøre denne cykel ser også dejligt, fordi det vil kun gøre det til et varmere målet for tyvene. Bemærk at du ikke kan springe rengøring og affedtning skridt og lige prime eller maling, fordi det fedt vil forhindre malingen fra bindelag til metal. Langs disse linjer, uden primer, malingen vil ikke obligation med rammen næsten lige så godt, og vil du ikke være tilfreds med resultaterne. Priming er en nem skridt, som vil øge det endelige produkt, selv om du genopbygge en tæppebanker cykel og er ikke så bekymret for æstetik.
Undersøg denne grundes ramme. Ikke dårligt i forhold til, hvordan jeg fandt det.
Stay tuned for genopbygningen fase. I'm going at genopbygge den nederste bøjle og headsettet, sætte et lag maling på rammen og igen og kalibrere alle komponenterne. Kan ikke vente med at tage dette for et spin!