torsdag den 7. maj 2009

Maleri Metal Siding

Maleri metal og aluminium sidespor kan blive et mareridt, hvis ikke gjort ret. I løbet af de år, jeg har arbejdet med og repareret mange hjem med metal sidespor. Metal sidespor er reel fælles i mobilhomes. De fleste ældre mobilhomes anvende aluminium paneler for deres eksteriør sidespor.

Mest malet metal sidespor synes at vare mindst 20 år. Grunden til dette er malingen er bagt på en fabrik, giver det en høj kvalitet og pæne søger overflade. Denne bagt den metode der bruges til maling aluminium, og de fleste metaller sidespor, som giver produktet en lang levetid.

Jeg boede i en mobile home park i et par år, og min nabo neighbor's mobile home aldrig var blevet malet og var over 45 år gamle. Han ville gå ud og vaskede den mobile hjem en gang om året med nogle TSP sæbe, mens du bruger en børste udgangen af en udvidelse stangfiskerfartøjer at rengøre hjemmet.

Hans mobil home måske ikke har set helt ny, men det blev afgjort i stor form. I løbet af de år, han havde udviklet et par ridser og nogle snavs, der var svært at vaske af, men det var omkring omfanget af skaderne på de malede metal sidespor.

Nå vi malet vores mobile home og anvendes et dyrt metal primer sammen med nogle dyre maling fra Dunn Edwards & Co .. Denne maling arbejdede stor. Vi boede der for omkring fire år og har aldrig haft nogen problemer, når de hjemme var malet. At have været med i opbygningen business vidste jeg, at vi var nødt til at bruge en god metal maling primer, for malingen til at holde fast i de bagt på maling proces for metal sidespor til at se godt ud.

Her er mit råd til dig, når maleri metal sidespor.

1. Sørg for, at den metal sidespor er rene. Brug TSP sæbe sammen med et krat pensel og krat, at baby rene. Den renere de metaloverflade jo bedre den nye maling primer vil fastholde eller overholde den gamle maling.
2. Følg instruktionerne nøje på malingen primer kan ved anvendelsen af primer. Må ikke male under eller over den anbefalede maling temperaturer.
3. Sørg for, at du forklare malingen sælger uanset butik, du befinder dig i, at De vil være maleri metal sidespor. Få de rigtige maling primer.
4. Jeg ville elske at anbefale en maling primer, men kan ikke, fordi jeg ikke ønsker at få et telefonopkald fra alle, for et par år fra nu fortæller mig malingen er skrælning ud af deres hjem. Lad at ansvaret bliver malingen fabrikanter.
5. Lad malingen primer tør for den anbefalede tid som pr anvisningerne på malingen primer kan. Jeg foretrækker at lade malingen tørre mindst en uge. Grunden til dette er nogle maling primer ophold blød i et stykke tid, og hvis du male over dem straks de ikke synes at obligationsmarkedet som god og til tider bliver blød i en lang periode.
6. Anvend din endelige frakker af maling efter fabrikantens anvisninger om maling kan.

Der har du det maleri metal sidespor er alle i forberedelsen af overfladen du maleri.

Have det sjovt maleri og altid læse og følge fabrikantens anbefalede instrukser for de produkter, du bruger. Disse mennesker teste deres produkter hele tiden og kender den bedste måde at anvende dem på enhver overflade.

Greg Vanden Berge arbejder på internettet for at fremme uddannelse for at skabe enkle at følge vejledninger og indre opbygning af bøger til at hjælpe professionelle entreprenører samt weekend krigere. Han arbejder i øjeblikket på mere Bygge-og Remodeling Bibliotek og tilføje nyttigt indhold til at hjælpe med at løse problemer i forbindelse med den manglende opførelse af viden inden for byggebranchen.

Besøg os og få mere information om forskellige typer af House Siding

Ingen kommentarer: