lørdag den 23. maj 2009

Spanien 's Franco ' kun havde en testikel ", ny bog fordringer

En ny bog hævder den spanske diktator, general Francisco Franco, kan have haft mere til fælles med Adolf Hitler end tidligere kendt - der har en testikel.

Meget i lighed med den nazistiske leder, Franco 's tab skyldtes en skade, han har lidt i kamp, hans læge ' s barnebarn fortalte historikeren Jose Maria Zavala.

Franco blev såret i den nedre abdomen i El Biutz, nær Ceuta, i juni 1916.

Biographers har længe spekulationer denne påvirket reproduktionsorganerne af diktatoren, der regerede fra 1939 til 1975.

Men han havde en datter, Carmen Franco y Polo, i 1926.

Sidste år, dokumenter kom for dagens lys indeholder en konto med en læge, der behandlede Hitler under slaget ved Somme i 1916.

Dr. Johan Jambor fortalte hans præst, at Hitler var blevet såret i maven og havde mistet en testikel. Han sagde, det første spørgsmål Hitler havde spurgt ham, var: "Vil jeg være i stand til at få børn"

'Monorchid '

I sin nye bog, hr. Zavala prisstillelser Dr. Ana Puigvert som minder om, at hendes farfar, Antonio Puigvert, en urologist kendt for at have haft Franco som en patient, havde fortalt hende diktator havde confided i ham.

"Franco blev monorchid - han havde kun en testikel," siger hun.

Franco var en kaptajn i den spanske hær, når det i slutningen af juni 1916, blev han skudt i den nedre abdomen og samtidig forsvare nutidens spanske enklave Ceuta på Marokkos 's Middelhavskysten.

I 1936, han blev ansat i militære opstand, der førte til den spanske borgerkrig og overtog ledelsen af den fascistiske Falange part.

Tre år senere, med hjælp fra det nazistiske Tyskland og fascistiske Italien, han vandt krigen og etableret et diktatur. Franco holdes Spanien neutralt under Anden Verdenskrig, hvorefter han erklærede Spanien en monarki med sig selv som regent.

I 1969, og han meddelte, at på hans død, han ville blive fulgt op af Juan Carlos I, barnebarn af Spanien 's sidste regerende konge, der håber, at han ville fastholde hans regime.

Men efter hans død i 1975, den nye konge flyttet til demontere den autoritære institutioner og gendanne den demokratiske stat.

Ingen kommentarer: