torsdag den 26. august 2010

Coach trae

Når jeg tænker på John Wooden jeg tænker på, at Joan Osbourne sang - Hvad hvis Gud var en af os? Det mest imponerende mand, jeg nogensinde har mødt var ofte spottet i Du-Pars 'kaffebar i dalen. Næppe en kirke, de filmede scener fra Boogie Nights dér. Jeg havde den ære at tilbringe en formiddag sammen med ham en gang. Han levede alene i en lejlighed kompleks i Encino på en travl gade i nærheden af støjende Ventura Blvd. Ikke just det Sixtinske Kapel.

Da jeg var studerende på UCLA 68 til 72 og Bruins var reoler op National Championships hvert år, et par venner og jeg havde et ritual, efter spil i Pauley Pavillon. Vi vil gå til Dolores 'kaffebar på Santa Monica Blvd. Det var en grungy 50'erne stil diner, en af dem 24 timer fuger, imødekommes til børn, forsumpet gadens folk, og ensomme sjæle. Men ti minutter efter vi satte os ned, ville der være Coach træ sammen med sin kone og et andet par der kommer gennem døren. Det er hvordan han fejrede store vindere - spise lagkage på Dolores «. Vi har altid lykønskede ham. Han var altid imødekommende. Vi var altid glade for bare at være bestilling ud samme crappy menu som ham.

Men det var John Wooden. Humble, tilgængelige, uden forstillelse. Overalt du slår i dag vil du finde en hyldest til denne ekstraordinære mand. De er alle kommer til at gøre ham lyder for godt til at være sandt, men i virkeligheden blev han. Ingen mening i bare at gentage disse. Så jeg bare at koncentrere sig om kaffebarer og naboskab markeder og en to-værelses ejerlejlighed, der så ud over en parkeringsplads.

Jeg ledsagede en journalist ven, der gjorde et magasin profil på Coach træ. Det var måske fem eller seks år siden. Træner lad os i sig selv (han foretrak at blive kaldt "Coach. Han hadede» Mr. Wooden). Han spurgte så, om han kunne gøre os nogle kaffe? Det var en beskeden toværelses enhed. Men det kunne have været et museum. Hver centimeter af vægplads var dækket af team billeder, priser, medaljer, proklamationer, indrammet programmer og anbefalinger. Jeg ved ikke, hvordan han nogensinde fandt lyskontakterne.

Han førte os ind i det andet soveværelse hvor han bruges som den. Og som Coach Wooden begyndte at besvare spørgsmål en gysen gik ned min ryg. Lytte til ham deler hans syn på livet og forskellige andre diverse emner i en sådan veltalende og alligevel afslappet måde tænkte jeg: "Jeg er virkelig i overværelse af storhed". Det er én ting at prædike et liv i dyd og integritet og det er en anden til faktisk at leve det. Og det er, hvad han gjorde ... hver dag i 99 år.

På den ene side var dette Bjergprædikenen på den anden en skraldebil uden for vinduet var picking up den komplekse's papirkurven.

Efter interviewet han underskrevet kopi af hans "Pyramid of Success" for mig og min søn og takkede USA for at være kommet. En af de store morgenen af mit liv, og han takkede mig. Så han tjekkede sit ur. Vil vi må undskylde ham? Han var møde en person til frokost ... på Du-Pars '.

Jeg vil altid værne om ham og stræber efter at nå de standarder, han sæt.

mandag den 23. august 2010

Easy Come ... Easy Go ....

Nem at komme, let go ... når titlen på dette indlæg poppet i mit hoved var det strengt anlæg relateret. Derefter, mens du skriver det i jeg indset, at det kunne anvendes på så mange ting i mit liv lige nu.

Nogle planter er lette at finde, nem at passe, men også nem at gå. Disse billeder er taget i 2006, og nogle af disse planter er ikke længere i min have. Ved indledningen skud du se den lilla blade Blærespiræa 'Diablo', er det nu et monster, meget større end jeg havde planlagt for, men sådan en vidunderlig busk at det stadig er i dette spot. Til højre er Baptisia 'Screaming Gul' en anden favorit, der er her stadig. Men hvad er det i forgrunden? Alliums at faldet år efter år, og jeg ved med sikkerhed, at ikke én blomstrede i år. How'd at ske?

Stachys monnieri er en top 10 stauder i min have. Jeg har en vidunderlig pink sort jeg købte for mange år siden i en lille gryde på Franks Nursery. Det har været delt, og genplantes hele min ejendom, så da jeg så den lilla sorten »Hummelo» Jeg troede, det var et must have.

Desværre »Hummelo 'svandt ud næsten med det samme. Nu ved jeg ikke vide, om det er noget, der var galt med enkelt plante jeg købte. Hvis jeg husker rigtigt, købte min ven Kim det på samme tid, og hendes stadig voksende fantastisk. Hvad nogensinde var det dog, «Hummelo 'er ikke længere i min have, men jeg ville helt sikkert prøve det igen.

Dette foto er ikke den bedste, jeg ved ikke engang, hvad anlægget i centrum er ... Jeg kan gætte det Gaura. Jeg har prøvet Gaura mindst 4 gange, aldrig haft det tilbage. Måske er det lide basisk jord, min jord her er helt sure. Har nogen af jer haft held med dette anlæg kommer tilbage? Nogen tips?

Der er selvfølgelig den enårige og sarte planter, at jeg elsker et år og endnu aldrig synes at få igen i de kommende år. I 2006 min have var på tour, og over 600 mennesker kom igennem her i en uge. Jeg har tilføjet 5 eller 6 potter af Dahlia 'biskop Llandorf «, som måske ikke ophidse Dahlia samlere, men begejstret mig fint med det mørke lilla løv. Hmmm, nu er jeg ikke engang sikker på navnet ... måske var det Earl af noget?

Stadig, så spændende som denne Dahlia var, gjorde jeg ikke grave rødderne og aldrig købt en anden. Gad vide af vidundere ...

Sidst men ikke mindst, er det ikke bare planter, der passer til let kommer, let gå kategori. Stirre bolde var en lidenskab for mig, men uanset hvor omhyggeligt jeg placere dem, noget, vind, nedskudte filialer, Calie-the-wonderdoodle, noget kom og brød dem.

Ser mit soveværelsesvindue lige nu ser jeg hvad der ligner en stirrede bold i denne samme sted. Kom tættere selv og du vil finde det en bowlingkugle. Bowling Balls er meget mere hårdføre i min zone 6 haven, og det er en kendsgerning!

I dag var min første fridag i en uge og min \ "til at gøre \" liste er lige så lang som min arm. Helt i toppen af det var \ "blog \". Det er dejligt at finde tid til at være her!

Melanie

lørdag den 14. august 2010

Butiksfacade tab

Det er ikke svært at gå den kommercielle gader i Chicago og find nylig ledig butiksfacader, deres tidligere beboerne ofre for Great Recession. Økonomien i de sidste par år har krævet flere lokale og personlige favoritter. Den lille ur butik og guldsmed, at når der drives ud af stueetagen af denne Lincoln Square Flatiron, for eksempel, forsvandt i 2009.






Rundt om hjørnet, forsvandt den langvarige Meyer Delikatesse i 2008, sammen med sine to fantastiske neonskilte.





Denne historie har en happy ending, selv om. Den plads er blevet fuldstændig renoveret af en boutique købmand, tilføjer en anden historie og en smuk ny facade.



Og indenfor, har monteret tegn tilbage, nu hænger stolt i spidsen for en ny trappe. Jeg næsten gjorde en backflip, da jeg så det - det er en vidunderlig repurposing af en vidunderlig smule neon.



Mit eneste klagepunkt er, at butikkens deli er faktisk til venstre. Og nedenunder.


Måske er min favorit bagbelyst plast tegn forsvandt med lukningen af Rogers Park afgang fra Dulcelandia mexicanske slikbutik, en lokal kæde.




De mest arkitektonisk alarmerende tab Erickson juvelerer. Denne Andersonville butiksfacade features et slankt sort Vitrolite facade, elegant indgraveret med virksomhedens navn og signatur-produkt, kombineret med en dejlig neonskilt og ur reklame Omega ure. Dating fra 1940'erne, renovering, der har oprettet denne slanke kommercielle plads er tilstrækkeligt uklar, at ikke engang AIA Guide kan identificere en arkitekt eller eksakte dato.




Besat - 2007


Ledige - 2010



I erhvervslivet mindst siden 1924, blev Erickson juvelr stadig åbne i 2007, men lukket ved udgangen af 2009. Meget til min store beklagelse, jeg aldrig fotograferet neonskilt, mens det var i drift, og det ville tage en usædvanlig oplyst og turde lejer til at forlade virksomheden specifikke facade intakt.

tirsdag den 10. august 2010

Opdateret fra den roede loeber! Prince of Persia Verdenspremiere i dag! Se den her og foelg WDW paa den roede loeber!

Update: Weldome til Westfield og Prince of Persia røde løber. Som du kan se, er det overtaget hele indkøbscenter (selv om man har formået at passe ind i et lille lys shopping). Traileren bliver spillet igen og igen, er de Parkour fyre praktiserer og penne er påfyldning. Jeg er heldig at være i en prisvinder's pen foran ved den fase, hvor interveiws finde sted, så det vil være fantastisk! Stay tuned! Tilbage til min kop te ...



Formiddag! Dagen er ankommet! Jake Gyllenhaal og Gemma Arterton og Prince of Persia besætning er ingen tvivl geting klar til, hvad der vil være en utrolig dag for dem og for os. Du kan se hele arrangementet i videoskærmen nedenfor eller på Pop Facebook side. Følg mig på Twitter, som jeg kvidre hele dagen fra den røde løber i Westfield Center atrium og jeg vil gøre mit bedste for at opdatere stillingen med billeder. En fuldstændig rapport til følge! Jeg tror, jeg har brug for nogle kaffe ...

Prince of Persia premiere - den tidsplan:

16:15: Varm up show
05:00: Stjerner ankommer på den røde løber
05:40: Nyd tyngdekraften trodser forestillinger fra nogle af verdens førende Parkour & fritløbende atleter 3RUN
17:50: Alex Zane vil interviewe filmens stjerner og filmskabere bor i The Atrium. Hold øje med Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Sir Ben Kingsley, instruktør Mike Newell og producer Jerry Bruckheimer.

Gratis video streaming af Ustream

Du kan se livestreaming også på Pop Facebook side og fuldstændige oplysninger på det officielle Prince of Persia site

tirsdag den 3. august 2010

McDonald's friskhed Box Salad


McDonald's friskhed Box Salad