tirsdag den 29. december 2009

Autumn Leaves


Jeg kunne ikke lade være med kid moderen under hendes razzia i udendørs falder dekorere på søndag.
Er der ikke nok af den reelle dem rundt her for dig? Har vi brug for forfalskninger dem? Alvorligt? Jeg oprigtigt tror, at det ser dejligt selv. Det er meget festligt og blot en forløber for julepynt, der er * slurk * lige rundt om hjørnet! Selvfølgelig, fortsætter det på Verandaen også, men da hun var færdig på søndag, det var for mørkt til at fange en god shot.I 'll får et hurtigt selv. På en morgen, når jeg ikke kører sent, forlader min pung derhjemme eller på anden måde udøver en eller anden form for dumhed.

tirsdag den 22. december 2009

Saa er det nu ... den koncert, der aldrig kom ...

Over 70 af os gik til screening af Michael Jackson's curtain-ringe præstation ved GSR Mid Valley sidste søndag.



Viser øvelse footages af his50sold ud koncerter på O2 Arena, London, det ser ud som om alt var på plads, og finjusteret til perfektion til denne koncert, der aldrig sket.

De har endda ny skyde MTV for Thriller i en helt ny digital-animation form. Sange fra fortiden er også blevet omlagt og lød som en løbende hit ikke at forglemme krydres-pro musikere i bandet, som en virkelig skilte sig ud:



Orianthi Panagaris - Electric Guitarist til MJ

Orianthiis af en australsk-græsk afstamning og havde lejlighed til at spille med legender som Steve Vai på 15, og Santana da hun var bare 18! Læs alt om Orianthi her




Anyway, her er nogle af de pix vi tog:




Det MJ udgøre





Mig, Juwita, Liang og min Bro - Leonard






Joanne & Shawn Lee den beatbox guru







Her er en med Wan Chean og bande









Mine fætre



Dette er en koncert, som verden havde glemt at ville demonstrere, hvordan meget af en legendarisk performer MJ er. Hans bortgang er defintely et stort tab for verden, at han har inspireret og elsket så meget.

mandag den 14. december 2009

Paa Prowl - Kat


8x6 olie på plade
$ 150 + s / h - solgt

\ "Sherbet \" var et af Sonny Moss er sjovt lille studie katte. Han løb hele Mud Creek keramik studie jagter en lille laserlys V sad og legede med. Han var helt karakter. Jeg tegnede ham ganske lidt, da jeg poserede for V's studerende. Han var ikke stadig lang, og det var god praksis til at indfange motiver i bevægelse for lørdag nats gala maleri.
Check out Sonny's keramik - han er meget talentfuld.

Her er et par sider i min bog.



onsdag den 9. december 2009

Rusk Park Rediger 08-09

Check out Andrew Rusk's Park Rediger 08-09. Jeg elsker sne.

ARusk Park Rediger 08-09 fra RUSKfilm på Vimeo.

mandag den 30. november 2009

770 NIENDE


Ser man mod sydøst, 02.20.51
(Courtesy The Herald Sun-avis)

Dennis Service Station blev bygget i slutningen af 1920'erne. Ved slutningen af 1940'erne, var det blevet Vesten Russell Amoco serviceafdeling. På et tidspunkt mellem 1940'erne og 1970'erne, blev bygningen erstattet af en mere moderne servicestation bygning, sans fortelt.

Mellem 1970 og 1975, dette blev omdøbt til Ninth Street Amoco. Mellem 1975 og 1980, blev det til West Side Game Room, som det var i 1990'erne.

Det andet rummer Cozy, en Dame-tøj-og-andre-stuff butik.


Looking nordøst, 04.05.09


Looking øst-nordøst, 04.09.09

Find denne plet på et Google Map.


36.010199, -78,921781

lørdag den 21. november 2009

Say It Ain't So: NYC Carpenters EU snavsede Labor's navn

Af Wall Street standarden, det var knap frokost penge. Kun en million dollars eller så skiftet hænder, Feds sige.

Hvad gjorde de penge købe?

Det angiveligt købt håndtryk fra en flok af New York City tømrere union embedsmænd (billedet: Peter Thomassen, Mike Forde og Dennis Sheil) for tilbud, der var omfattet entreprenører og bedraget deres medlemmer.

Tjenestemænd i Unionen, hvis fulde navn er New York District Council for Beslagsmede i Amerika, angiveligt tilladt entreprenører til at underbyde union betaler skat og for at undgå at bidrage overfor medlemmerne fordele. De lod dem ansætte papirløse arbejdere og andre, som ikke hører til EU for job, hvor arbejderne var angiveligt medlemmerne af fagforeningen.

Og så de angiveligt holdt fidus går ved at advare de entreprenører om besøg af EU-efterforskere, ved at uddele union kort til ikke-organiserede, og ved at ødelægge dokumenter.

Det var en pæn økonomisk aftale for en håndfuld af entreprenører, hvoraf de fleste var ikke nævnt i August 5 anklageskriftet af den amerikanske advokatkontor i New York City.

De kom til at redde millioner i EU-lønninger og ydelser, regeringen siger. Faktisk var det en saltvandsindsprøjtning, der hjalp en af dem blev "en af de største fagforening drywall underleverandører i New York City," ifølge regeringen.

Ligesom jeg var ved at sige et minut siden, var det ikke meget af Wall Street-standarder.

Fra direkte tyveri til mere afdæmpet funktionærer banditter, pant mæglere, bankfolk og Wall Street-mæglere har huggede milliarder fra intetanende amerikanere.

Men når EU-embedsmænd angiveligt stjæle fra deres eget er det anderledes. Såret er dybere. Det spøger på og gevinster mytiske dimensioner, da labor's fjender beslaglægge på hver bid af korruption til at fordømme organiseret arbejde som helhed.

Og på et tidspunkt, hvor arbejdskraften skal klatre på fode igen, er det stak kæmper ubehagelige angreb på sin karakter. Som er en anden grund, jeg spekulerer på, om det giver mening at gentage de dårlige nyheder her.

Richard Hurd, en labor ekspert på Cornell University, er enig i, at nyheden om union korruption bliver en plage uden en vaccine i hænderne på den organiserede arbejdskraft modstandere.

Men der er også noget fagforeninger kan gøre udover beskæftiger sig med dårlige nyheder, siger han. De kan sæt etiske standarder og politiet dem, der er noget, han siger, at nogle fagforeninger ikke gør nok af.

Hvad skete der efter Feds annoncerede deres anklager mod lederne af de Carpenters EU District Council, syv andre EU-embedsmænd, en entreprenør og en entreprenør repræsentant?

Inden for få dage, afsatte Unionen District Council hovedet og to andre top-ranking union embedsmænd. To gange, før Rådet hovedet, Michael J. Forde, havde været udsat for bestikkelse afgifter. Et tilfælde endte i en væltet overbevisning og den anden i frifindelse.

Ironisk nok er det seneste afgifter kom næsten et år efter en føderal dommer nægtede en union forsøg på at ophæve føderale tilsyn med District Council. I 1994 havde EU enige om at ret-bestilt tilsyn efter føderale anklagere sagde, at gangstere havde en kvæle-hold på District Council.

År senere, en lokal fagforening er trukket ind igen, som regeringen om korruption gebyrer, som ikke synes at have ændret sig gennem årene. Det er ikke godt for arbejdskraft. Derfor har jeg krympe sig selv taler om det.

Men er det bedre at spille døv og stum? Hvad gør du?

Indsendt af Stephen Franklin

torsdag den 12. november 2009

Vaagn op, Demokrater. Bipartisanship Is Dead og Joe Wilson underskrev Death Certificate

Seneste avisklumme:
Jeg havde oprindeligt planlagt at sammenligne Joe Wilson, den republikanske repræsentant fra South Carolina, der hollered \ "du lyver! \" På præsident Obama under hans adresse på sundhedspleje, at Kanye West.

Hvis du gik glip af det, West er den rapper, der blamerede sig under MTV Video Music Awards ved at køre på scenen, idet de mike fra vinderen Taylor Swift og insistere på, at Beyonce burde have vundet prisen. Begge har undskyldt: West til Swift, og Wilson til præsident Obama.

Wilson's undskyldning, men har måske syntes lidt mere oprigtig havde han ikke straks begyndte at bruge hans Udbrud som et fundraising værktøj. Han begyndte udstationering på sin hjemmeside, at disse væmmelige liberalister prøvede at \ "mundkurv det amerikanske folk, der har været frimodig mod deres risikabel plan \" og bad, \ "Vil du give en donation til at hjælpe mig med at slå igen mod disse partisanangreb ? \ "

Jeg tror, jeg savnede det møde, hvor de fungerer som trailer trash på gulvet i den amerikanske Kongres blev erklæret for at være en konservativ princip.

I modsætning til Wilson, er Kanye undskylde alle chancer han får, herunder en tårevædet scene på Jay Leno's nye show, når Leno spurgte Kanye hvad hans mor ville have sagt om hans opførsel. Han er ikke bruger den ballade for at fortælle folk, de skal købe sine bøger, fordi han bliver forfulgt.

Herregud. Hvor lavt har du sænket, når en verdensklasse skvat som Kanye West udviser mere klasse end dig?

Den \ "partisanangreb \" at Hollerin 'Joe var klynker over henvist til en resolution indført i salen til den lavest mulige sanktion over for en person, der har begået en alvorlig overtrædelse af anstand: en \ "opløsning af misbilligelse. \"

Tanken om at selv denne milde en irettesættelse modregne de sædvanlige anfald af dampe fra det sædvanlig slæng af højreorienterede kloge hoveder. Kommentator Bill Kristol, for eksempel, advarede om, at hvis den demokratiske ledelse forfulgte en reprimande, ville de være \ ", der fører den part ud for klinten. \"

Lad mig få denne orden: Den idiot der hollers i løbet af et præsidentielt adresse som en beruset redneck på et cockfight er ikke \ ", der fører hans parti over en klippe, \" men folk presser på for den mildeste irettesættelse af sin bondsk opførsel er? Men, hey, tak for din bekymring, Bill. Jeg er sikker på at du kun har den bedste interesse for Det Demokratiske Parti i hjertet.

Jeg vil gerne gøre én ting klart: Jeg tror ikke, det bør være forbudt at kalde præsidenten en løgner. Jeg gjorde det selv i løbet af Bush år, ganske lidt, tilbage, da det stadig blev betragtet som de værste i verden. Jeg vidste bare ikke gøre det på gulvet i salen under et præsidentielt adresse.

Hvis en demokratisk repræsentant havde skreg, \ "Bush løj, soldater døde! \" I løbet, siger, at 2006 State of the Union-adresse, de samme mennesker, foring op bag Hollerin 'Joe lige nu ville være krævende han indklages for Rigsretten, i det mindste dem der ikke var krævende han blive sendt til Guantanamo.

Under alle omstændigheder gik den beslutning, næsten et lige parti afstemning, og jeg inderligt håber, at det stemmer overens fungerer som et wake-up call til demokraterne. Bipartisanship i Parlamentet er død, Wilson's Udbrud var sin nekrolog, og denne afstemning begravede det. Præsident Obama skal have ros for at forsøge at bringe Republikanerne ind i teltet, men GOP har slog væk hånden, hver gang det er blevet udvidet.

Du ønsker at se på ansigt republikanske \ "bipartisanship, \" se på baggrund af Joe Wilson fanget i det øjeblik, han råber på præsidenten for De Forenede Stater: over rød-, finger pegede i Harme, hans svine-eyed , slack-Jawed raseri en afkølende ekko af de forfærdelige billeder fra de tidlige 60'ere af mennesker råber på borgerlige rettigheder demonstranter. Så er det heldigt Joe Wilson ikke har adgang til en politi-hund eller en brandslange.

Faktum er, når en republikaner i disse dage taler om bipartisanship, hvad han er virkelig krævende er mindretal regel. Han forlanger, at hans parti stadig sætte dagsordenen og gøre politik til nationen efter at være blevet et sviende nederlag i de sidste to valg.

Beklager, gutter, virker det ikke på den måde. Og det er tid demokraterne begyndte handler lide det.


tirsdag den 10. november 2009

HuffnPuff Roegeri

\ "Huff og puster \" opfordrer til at tænke på, at storied fjende af svin, Big, Stygge Ulv. Men sikkert er det især svin, denne søn af jorden, har en mere nede-på-jorden antagonist? Her i den virkelige verden, er det ikke nogle eventyr baddie hvem skal gøre ham i, det er det meget røgeriet, han repræsenterer!

Åh, men vi kan ikke være alt for skuffet i ol 'Huffy. Han er tydeligvis en smule ... simpelt? Tetched selv? (På hans alder, stadig spiller Peek-a-boo.) Han er sød og speciel, som en stor, dum blomst.

Det afgørende spørgsmål, før vi kalder Social Service: Har han nogen idé om, hvad han har fået sig ind? Er han i stand til at tilbyde informeret samtykke?

Eller sagt på en anden måde: Er han vide, hvorfor hans overalls lugt af pecan røg ved slutningen af dagen? Den måde, han har huddling mod tegnet fortæller os om hans kendskab til alle aspekter af operationen. Efter alt, har han brugt utallige dag at inhalere røgen.

Han kender. Sikkert han kender.

Meget godt. Han kender. Alligevel har han evnen til at beslutte for sig selv til at blive hængende?

Blik i hans øjne. Hans gule, gule øjne.

lørdag den 31. oktober 2009

Stoette Optagelse af en Alt-Transit Alternative

Af Marc Korman.

Tidligere på sommeren, Action Committee for Transit (ACT), en organisation, jeg er medlem af, har udsendt en al-transit alternativ til I-270/US 15 multimodale korridor projekt, populært kendt som en udvidelse af I - 270 og opførelse af korridoren Cities Transitway. Forslaget har hjulpet anspore debatten om, hvorvidt vi har brug for at udvide motorvejen, og hvor meget vægt amtet og staten bør sættes på gennemrejse.

Da Adam skrev i sidste måned sendte senator Brian Frosh et brev til guvernøren opfordrede ham til at tilføje undersøgelse af al-transit alternativ til Maryland Department of Transportation arbejde på I-270/US 15 multimodale korridor projektet projekt. Senator Frosh blev forenet på det brev, som senatorer Madaleno, Lenett, og Raskin. Medlemmer af House of delegerede var enige med ACT og senator Frosh og sendte deres eget brev fremme en all-transit alternativ tidligere i september, som Adam udstationeret.

Ingen er bedre til at knuse de numre, end Adam, men efter min mening hans karakteristik af Senatet brev som "tåbelig" var en dårlig tillægsord til at bruge. Jeg tror alle de folkevalgte, der har underskrevet den alle-transit alternativ brev enig med Adam, at amtet bør være forsigtige med at foreslå de ikke er interesseret i transport midler. Derfor er det er en god ting, ikke en dårlig ting, at disse breve blev sendt, når de var. Enhver handling på I-270 korridor undersøgelse er år væk, og ingen beslutninger er blevet gjort endnu. Hvis dele af al-transit alternativ vil være inkluderet, disse betragtninger skal tages højde for nu.

Adam også rejst en vis bekymring over ACT's metoder til at fremme en alt-transit alternativ. Som det bedste jeg kan fortælle, kunne de fleste af Adams konkrete indvendinger være opfyldt, hvis staten ville studere ACT's forslag. Om transitten muligheder kunne passere Federal Transit Administration's Omkostningseffektivitet Index (CEI) er et spørgsmål, at undersøgelsen kan bidrage til svar, og jeg tror ikke, vi skal påtage sig Svaret er ikke uden yderligere undersøgelser. Som en side bemærkning kan Feds 'nuværende overreliance på CEI skal til enhver tid ændres af Obama Administration og forblive i overensstemmelse med den gældende lovgivning, der omfatter andre faktorer, når man overvejer transit finansiering. Kongressen kunne også reformere loven til støtte for regeringens fokus på forsendelse.

Spørgsmålet om, hvor meget de projekter inden for al-transit alternativ ville koste, er også dem, staten undersøgelse kunne besvare. ACT's nuværende tal er baseret på arbejde udført af 2001 Transportation Policy Task Force, men opdateret og mere detaljerede oplysninger om omkostninger kunne afgøres ved en statslig undersøgelse. Adam rette påpeget, at Purple Line modstandere investeret i en tredjepart undersøgelse, men det var først efter at have forsøgt at overbevise staten til at studere deres foretrukne løsning først.

Adam's endelige vurdering, at ACT bør bruge downsides til I-270 ekspansion såsom øget forurening og negative virkninger på skove og vådområder er en smule forvirrende for mig. Første, ACT's mål er ikke blot at torpedere I-270-projektet. Deres mål er at fremme transit i amtet. For det andet bør vi ønsker modstandere af projekter til at tilbyde fornuftige alternativer og ikke kun negative udtalelser fremsat af forslag.

Hvis Adam mener det alvorligt med hans bekymringer, bør han støtte bestræbelserne på at tilføje en all-transit alternativ til I-270 undersøgelse. Faktisk bør man interesseret i at finde den bedste løsning for I-270 trafikken omfavne den undersøgelse, så tidligt i processen.

fredag den 23. oktober 2009

Fra Virginia Beach

Jeg arbejdede på min præsentation, som jeg i Beach Coffee House i VA Beach. Jeg elsker kaffe huse - det var en god en. I morgen vil jeg præsentere på Old Dominion University i Norfolk Va Det er en national konference for Foreningen for Vurdering i Rådgivning og uddannelse (AACE), som er en organisation af rådgivere, undervisere og andre fagfolk, der rykker rådgivning erhverv ved at udvise lederskab, uddannelse og forskning i oprettelse, udvikling, produktion og anvendelse af evaluering og diagnostiske teknikker. Det er et privilegium at overvære AACE. Jeg talte på deres nationale konference sidste år i San Antonio TX og de inviterede mig tilbage til deres 2009-konferencen. En anden god ting der lige er sket. David Olson har jeg noteret på sin hjemmeside sammen med andre forskere - nu er jeg, sammen med de øvrige - at se det gå til https: / / www.prepare-enrich.com/ - klik \ "forskning \" da \ " forskning artikler \ "da \" Forskning med etniske og kulturelle grupper \ "og du vil se mit navn ved siden af David Olson's. Olson fulgte min undersøgelse ved at analysere de data, jeg brugte i min afhandling og fundet lignende resultater. For nogen tid siden udgav han det i sit nyhedsbrev, og nu er det på sin hjemmeside. Bare i tilfælde af, du ikke kender, David Olson er en guru - en førende forsker inden for ægteskab og familie vurdering og behandling. Jeg er så overrasket, fordi Gud gjorde det igen for dette ol'Boone County dreng. Gud er så god til mig, og jeg elsker ham af hele mit hjerte. Jeg ved, han er den, der åbner disse døre. Ok, kom til at gå til at pre-konference møder. I aften vil jeg lægge sidste hånd på min præsentation. Kim og pigerne mailede familien billeder og jeg lægger dem i min ppt, så jeg kan vise alle billeder af min familie.

mandag den 19. oktober 2009

Optoelektronik og Power Switching Converters med haandbogen for traadloes kommunikation

Power Switching Converters
Denne bog begynder med en introduktion til området, hvilket placerer den teknologi i sin virksomhed sammenhæng at sætte fokus på aktuelle tendenser og problemstillinger i moderne magt ingeniør. Den resterende del af bogen giver en detaljeret undersøgelse af tre-faset strøm skifte omformere, herunder de forskellige problemer og løsninger, der er involveret i forskellige applikationer.
http://uploading.com/files/456W9CYV/PSCMHPow.rar.html
http://depositfiles.com/files/3y516xv2t
http://www.megaupload.com/?d=VKPVFZRN



Principper for Applied Reservoir Simulation
Fungerer som en anmeldelse af råolie ingeniører. Den anden del af den mængde, der dækker modellering principper, er blevet revideret og opdateret siden den første udgave.
http://depositfiles.com/files/faz2zf483
http://uploading.com/files/F7KIZ5E6/principles-of-applied-reservoir-simulation.9780884153726.18350.pdf.html
http://rapidshare.com/files/264409391/principles-of-applied-reservoir-simulation.9780884153726.18350.pdf



Performance of Computer Communication Systems A Model-Based Approach
http://uploading.com/files/9JHJ7J8W/0471972282.pdf.html
http://www.megaupload.com/?d=9XC76ODT




Formering Handbook for Wireless Communication System Design
Forlæg, at systemet designere kan bruge til at beregne deres link budgetter og vurdere begrænsninger i atmosfæren kunne sted på deres design. Kommunikation ingeniører rundt om i verden har brug for oplysningerne let ved hånden, ikke spredt rundt om i litteraturen.
http://www.uploading.com/files/07OIQ94P/crc_-_propagation_handbook_for_wireless_...rar.html
http://rapidshare.com/files/262923406/crc_-_propagation_handbook_for_wireless_communication_system_design.rar


Forståelse Information Transmission
Denne bog bringer emnet i live ved at præsentere den fantastiske historie af informationsteknologi, profilering utrolige opfindelser og fascinerende opfindere, og deres dramatiske konsekvenser for samfundet. Funktioner omfatter problem sets, centrale punkter, litteratur, gennemgå bilagene.
http://www.uploading.com/files/1BFFSN52/understanding_information_transmission.rar.html
http://rapidshare.com/files/262713899/understanding_information_transmission.rar


Polymer Handbook, 4th Edition
Udforsker udviklingen på området siden 1989, såsom nye Pvt relationer og nye co-polymer reaktivitet parametre
http://depositfiles.com/files/fpx583azg
http://uploading.com/files/G4I5C41U/0471166286_pol_hand.rar.html
http://www.filefactory.com/file/ah0430b/n/0471166286_pol_hand_rar



Primer of Applied Radiation Physics
Bogen har udviklet sig fra at holde foredrag på University of London kursus om stråling fysik, og fra bachelor holde foredrag på Queen Mary and Westfield College. Industrielle samt medicinske aspekter af det område, der betragtes.
http://www.uploading.com/files/CBILKN7C/49634___priapprad.by.blooddr.rar.html
http://rapidshare.com/files/263600149/49634___priapprad.by.blooddr.rar



Sætte Systems to Work
Klassisk systemudvikling, diskuteres, som grundlag for sammenligning med, og grundlaget for en ny Systems Engineering, og spekulationer er fremsat om den måde, hvorpå nogle aspekter af systemets udformning kan gennemføres i fremtiden.
http://uploading.com/files/U167TUA5/PutSystWork.rar.html
http://depositfiles.com/files/4wllffnz1
http://www.megaupload.com/?d=62EF4UAZ


Fysik Optoelectronics
Den dækker også kvanteteorien er nødvendige for undersøgelsen af optiske felter, overgange og halvledere vinde. Denne mængde supplerer beskrivelsen af lasere og lysdioder ved at undersøge den grundlæggende karakter af det lys, at disse enheder producerer.
http://uploading.com/files/I0ZIK0S5/PhysOptoel.rar.html
http://depositfiles.com/files/dcwofkvfd
http://www.megaupload.com/?d=8TOC1R91




Programmering af Z80
Alt om den Z80 mikroprocessor-chip
http://uploading.com/files/II8FMS08/0895880695.rar.html
http://www.megaupload.com/?d=W59Y969O



Rapid Prototyping Journal
Papers rettet SFF spørgsmål i computersoftware, maskinens design, materialer syntese og forarbejdning, og integreret produktion.
http://uploading.com/files/9SGQDZV2/1845440803.pdf.html
http://www.megaupload.com/?d=GROP5A1W

mandag den 12. oktober 2009

Dekorere en Reading Nook


Dekorere en læsning Krog eller hjørne kan være en investering i dit barns fremtid. Når børn med at finde bøger, en ny verden åbner sig for dem, både nu og i fremtiden. Ifølge National Children's Reading instituttets hjemmeside, \ "Bare 20 minutter om dagen på at læse højt for at små børn fremmer familiens limning, opfordrer til at lytte og sproglige færdigheder, og giver børnene en stærk læsning fundament. \" En af de måder, du kan fremme din barnets kærlighed til læsning er at gøre intim en-til-én gang i et rum indrettet bare til at sidde og læse med dine børn. Har du ikke en plads? Her er nogle ideer til at få dig i gang.

1. Plads til alle. Find en overstuffed stol bred nok til jer to. En ideel stol er en stol og et halvt, hvilket er lidt mindre end en loveseat og ideel, hvis du læser til flere børn. Børn elsker at putte med deres forældre! (Og forældre elsker at putte med deres børn!)

2. Læselamper. Sørg for, at der er ordentlig belysning i nærheden af din stol. Brug en blød, læservenlige pærer i lamper, der er den korrekte position til at forhindre lys fra skinner direkte i øjenhøjde. Du ønsker ikke at læse med genskin i dine øjne.

3. Tableside. Find et bord til at sætte ved siden af stolen til at holde lampen, briller eller flere bøger. Gør det robust nok til, at børn kan ikke ved et uheld spids over det, når klatring på skødet og stor nok til at holde en kop te.

4. Reol. Købe eller bygge reoler til at sætte i nærheden af stolen i en højde lige kort nok til, at dit barns yndlings bøger er let tilgængelige. Dette gør det nemt at få dit barn vælge en favorit bog for at læse sammen.

5. Fodskammel. En skammel eller skammel er et vidunderligt sted at komfortabelt hvile fødderne, mens du læser. Og når dit barn er ældre, og mener, han er vokset styrketræning, det er et perfekt sted for ham / hende til at sidde.

6. Bønne poser. Som dit barn bliver ældre og læser på eget, investere i ærtepose stole. Børn elsker at "daske" i bønne poser og læse. Hvis bønne poser ikke er tilgængelige, kan alternativet være et tæppe eller måske endda en stor pude på gulvet. Det vigtigste er, at dit barn er behageligt.

Det er nemt at forvandle en lille plads i dit hjem til en hyggelig læsning Krog til dine børn. Og der er en bonus - i denne tid med computerspil og mobiltelefon, et roligt hjørne er også en stor plads til mor og far til at tilbringe læse, at sidste sommer page-turner.

søndag den 4. oktober 2009

Gul (Y) vaegge

Lejlighed TherapyJames TseElle Dekoration SAHans ZeegersDécormagSköna hemTria GiovanNew York Spaces
IFI

Coté Maison

Libby Langdon

Tripod Agency

Design * Sponge

Marie Claire Maison

Marie Claire Maison

Design * Sponge

Marie Claire Maison

David Jimenez

Solnedgang

David Jimenez

Stacy Bass

(En anden gul post her)

lørdag den 26. september 2009

Sandhed i reklame?

The US News and World Report har en artikel om \ "dårlig \" taktik med potentielle arbejdsgivere, som artiklen starter

Når det kommer til at ansætte, nogle arbejdsgivere opfører sig som de ligger inde med alle kort på hånden - og de kan behandle jobsøgende så dårligt som de vil, uden konsekvens. De er forkert: Smart arbejdsgiverne ved, at gode kandidater har muligheder (for at sige noget om de etiske konsekvenser af at være uforskammet, bare fordi du tror du kan). Her er fem fælles måder arbejdsgiverne opfører sig dårligt, når ansættelse:

En af de mest ekstreme ting, jeg nogensinde har hørt tale om en klassekammerat af mine i UofChicago lov. Han tog et advokatfirma job i Californien i Palo Alto området, flyttet alle sine ting der, og viste op til arbejde på en mandag, at kun få at vide, at jobbet ikke længere eksisterer. Tidligere, i New York City, et patent advokatfirma aflyst alle jobtilbud det gjorde for sommeren medarbejdere. [Naturligvis en hvis minder om historien om den skæbnesvangre sejltur rundt om Manhattan Fisk & Neave sommer Associates, ikke få et job lyder måske ikke så slemt. Fish & Neave eksisterer ikke længere, at annullere advokatfirma gør.]

US News fortsatte med problemer, men ikke illustrere deres første punkt gode kandidater har valgmuligheder. Måske lige nu er der ikke så mange muligheder. De problemer, som US News var næppe Jorden ryster afsløringer:

Ikke dele deres tidslinje. Arbejdsgiverne har en idé om, hvorvidt de vil være at komme tilbage til kandidater i en uge eller en måned. Der er ingen grund til ikke at dele disse oplysninger, og det kan være smertefuld for den jobsøgende side har ingen fornemmelse af tidslinjen arbejdsgiveren vil bevæge sig på - og alligevel er mange arbejdsgivere holde jobsøgende uinformerede.


Nægter at dele deres løn sortiment, men beder dig om din. Arbejdsgivere vide nogenlunde, hvor meget de er villige til at betale, og der er ingen grund til ikke at dele denne info, bortset fra at de er i håbet om at få dig til en lavere pris. Men det er halt: Hvis de lowball dig nu, og du finde ud af senere, at du er underpriced for markedet, risikerer de at miste dig over det. De bør fortælle dig det område, de forventer at betale, og sætte en stopper for alle de drama og coyness.

Fortegne arbejde. Interviewere, der gør jobbet lyden mere glamourøse eller nedtone mindre attraktive aspekter ved jobbet - såsom lange timer - er at sikre, at de vil ende op med en bitter medarbejder. Sandhed i reklame virker til alles fordel, fordi ansøgere, der ikke vil trives i jobbet, eller kultur, kan selv vælge ud, før de bliver dit utilfredse ansatte.

Ikke at anmelde kandidater, at de 'ikke længere er under overvejelse. Dette er både fælles og utilgiveligt uhøflig. Kandidat er ofte spændt venter på at høre et svar - et svar - og ender med at vente og vente, længe efter en beslutning er blevet truffet. Det handler om simpel respekt og høflighed (og det bare ikke tage så lang tid at e-maile et standardbrev).

Af - fortegne arbejde - kender IPBiz masser af historier. En indebærer forskningslaboratorier på olieselskaberne. En lab direktør for en vis West Coast olieselskab fortalte en vis akademisk han skulle have fuld frihed på olieselskab. De tåbelige akademiske troede på ham, og selvfølgelig var kongeligt shafted. Laboratoriet direktør i spørgsmål gik på at arbejde for et andet olieselskab, som havde den ret usædvanlige politik for at have underordnede sats deres foresatte. Retfærdighed blev serveret, om end sent.

Af - Sandheden i reklamer - er den mest effektive statslige nået, når alle er sandfærdige. Desværre, vi har Lanham Act og love om \ "falsk reklame. \" Vi har også haft folk som Jan Hendrik Schön og Hwang Woo Suk, og en hel masse af forskere, der mente, at deres arbejde.

Af - ikke at anmelde kandidater -, er kandidater heldig at få en anerkendelse af en bemærkning i første omgang, og når de er ristet brød, de typisk behandles som gårsdagens nyheder. Med hensyn til \ "e-maile et standardbrev \", man tænker på katastrofale historie om et bestemt universitet, der gjorde sit meddelelser via e-mail, desværre forkert.

fredag den 18. september 2009

WTOP bekraefter MPW WMATA Story

WTOP er nu bekræfter, hvad vores kilde fortæller os om WMATA buschauffør mobiltelefon hændelse: Hun var ikke at træffe en personlig samtale, men forsøgte at kontakte ledelsen om et problem med bussen. Dette er en meget anderledes historie end oprindelig rapporteret om UnsuckDCMetro og Washington Post. Vil en af dem der skal sende en undskyldning til buschauffør, der synes at være skyldig i at gøre lidt mere end at forsøge at gøre sit job?

torsdag den 10. september 2009

Koeb dette organ!

>> Under henvisning til mit Ord Ord Ord post, i dag er en af de dage, hvor det korte n 'sødt. Jeg lover jeg har ikke slået mute. Just a bit dump that's all. I'm no Look / Grazia magasin, når det kommer til at være informativ - datoerne for, når tingene dråbe i butik, telefonnumre, e-mails og alle den slags Gule Sider praktiske oplysninger, at jeg nemt glemmer at notere ned. Hvor en køber ting? Hvor meget? Hvad størrelsessortering gerne? Igen I'm stumped.

Jeg skrev om strømpebukser ekstraordinære etiket Bebaroque filialer ud i organer et stykke tid tilbage til deres stærkt embellished bronze A / W 09 kollektion. Deres eget site er begyndt at lagerføre et stroemper men det er lingeri site Boudiche, der er begyndt at sælge disse organer på de lidt av - pris på £ 100 - £ 165 (I'll tilgive dem selv for et beløb på værk er gået i bods ).... Den se-gennem broderede en vil blive winging vej over til mig ...

tirsdag den 8. september 2009

Dagens Buzz

Dagens Buzz, tænker man. Hvad er nu det?
Jeg bliver ført direke over til DR´s Pirat TV, som før var mig totalt ukendt. Der er imidlertid ingen tvivl om jeg vil kigge ind igen ofte fremover. Efter at have set, hvordan en rigtig tv vært takler bandekrigen, og derefter en række fantastiske klip fra den danske humør scene - bla Mandrilaftalen og Banjo´s likørstue, er der ingen tvivl for mig. Hvad med dig?
http://www.dagensbuzz.dk/

lørdag den 5. september 2009

Pakistanere skudt paa somalisk moske

Fem udlændinge, menes at være pakistanere, er blevet dræbt i en dawn angreb i Somalia \ 's semi-selvstændige Puntland region, vidner siger.

Seks bevæbnede mænd i masker ind i en moske i Galkayo og bestilt seks pakistanere og en somalisk udenfor, sagde de.

De revoIvermænd derefter åbnede ild og dræbte fem mænd og alvorligt såret to.

Korrespondenter siger, at det er uklart, hvorfor mænd var målrettet, men den nordlige region er spændt efter den nylige drab på en informations-minister.

Somalia har været uden en effektiv centralregering siden 1991 og er for nylig blevet splittet af kampe mellem islamistiske oprørere og regeringstropper.

mandag den 31. august 2009

Graesset er altid Groennere

Sikreste måde at vide, om jeg har ramt lotteriet: Hvert stykke værftet vedligeholdelsesudstyr jeg selv vil sidde curbside for at træffe som jeg aldrig vil røre ved det igen. Hvis du kender mig i den virkelige verden, eller selv om du har læst den blog i et stykke tid, du ved, hvordan jeg væmmes, hader og foragter værftet arbejde.

Jeg kommer fra det ærligt. Da jeg var barn, min bedstefar (Young Tom) vil altid sige, at du skal kun gøre én ting med et værft - blacktop det og park på det. Teknisk set er det er to ting, men du får den idé. De ældre, jeg får, jo mere forstand, at gamle mand gør.

I en af de byer, hvor jeg brugte til at arbejde tilbage i min avis dage, en af de lokale begravelse hjemme direktører ville sprøjtemaling græsset ud foran grønne hvert fald så det ville blive ved med at være, indtil foråret. Dette tænkte sket for mig i weekenden, efter at jeg gerne færdige klipning og tænkte hvordan Fab det ville være at kunne shellak værftet, da det er alt klippe og klippede nu. Sikke en fantastisk produkt, som ville være!

Jeg tror, at man ikke var for langt fra mig, da jeg så dette indlæg af vores venner over på Charles & Hudson. Og hvad er sjovere stadig er, at moderen havde endda quipped til mig: "Der er altid Astroturf," når jeg foreslog shellak! Og mens dette ikke at sig selv, den slags er - kun på steroider.

Jeg kan ikke se mig beskydning i tusindvis af dollars for at erstatte fake græs, der kun går til sidst et par år. Og især ikke ting, der kræver tre inches af underlayment! Nej, ikke mere grave efter sidste år, thankuverymuch.

I guess I'll bare holde gritting mine tænder og stok med min ugentlige klipning eventyr. Medmindre jeg kunne hit Mega Millions eller Powerball. De er begge over $ 100M denne uge. At stjæle en linje fra Judy Tenuta: \ "Det kunne ske. \"

tirsdag den 25. august 2009

Women \ 's Parfume-for et varigt indtryk

Der er en mulighed, at der findes så mange forskellige parfumer i verden som der findes forskellige typer af personer. Disse aromatiske spiritus er et æstetisk løgnehistorie af forskellige aromatiske forbindelser, æteriske olier og duftende olier. De kan være lys, sensuelle, stærk og tung, eller spinkelt. Parfumerende Historie: Kunsten at gøre parfume, kaldet parfumer, blev først udviklet i Egypten så tidligt som før 7. århundrede AD. Senere denne art blev raffineret og modificeret af romerske og Persi ...

tirsdag den 18. august 2009

Uafsluttede Reading - A Bad redigering?


Du vil ikke finde mange dårlige anmeldelser på denne blog. Jeg selv vælge de bøger, jeg læser og læser ikke bøger, som jeg ikke kan lide, så bedømmelser her tendens til at være god.

I denne uge har jeg snuble over hele blog med Integrity løfte der beder folk om at løfte de vil afsløre, hvor de produkter, de fornyede kom fra for at forhindre producenter i at få ufortjent god, gratis reklame. Den blog med Integrity løfte anmoder bloggere for at være ærlig, står ved deres ord, selvom de har til at spise dem og til at respektere den intellektuelle ejendomsret ved at give kredit, hvor kredit er forfalden.

Flere bog blogs har Forhandlinger går, om at udlevere avanceret gennemgang kopier, når vi gennemgår dem. Hvis bogen var gratis for dig, eller hvis du offentliggøre en forfatter en samtale eller en gæst post, betyder, at påvirke din anmeldelse? Har du en forpligtelse til at sige det? Mest bog bloggere, der har sagt ja, har sagt nej. Jeg er ikke sikker på jeg er enig. En gratis bog, en forfatter, interview, en virtuel Bogrundvisning, alle har en indflydelse på mig. Skæv mine vurderinger, måske en smule.

Og af hensyn til fuld offentliggørelse, jeg skal give kredit, hvis det skyldes - jeg har ikke gjort nok med de billeder, jeg bruger på denne hjemmeside. I fremtiden, vil jeg gøre en indsats for at oplyse, hvornår en bog er en ARC kopi. Jeg elsker at få ARC's; jeg bare ikke kan hjælpe mig. I'm pickier om dem nu, end jeg var for et år siden og jeg har dyrket leary af virtuelle bog ture. Hvis du ser en forfatter interview her, er det fordi jeg ønskede at interviewe forfatteren uanset hvordan jeg fik den bog.

Hvilket bringer mig til sidst, at emnet jeg ønskede at skrive om i dag - ufærdige bøger. Der er kun fire bøger, jeg har sat ned for godt i år, to af dem ARCS. Disse tilståelser er så tæt på dårlige bedømmelser som du finder her:

Rocket Man ved William Elliott Hazelgrove. (En bue fra LibraryThing.com.) Helt ærligt, det er en god bog, det bare ikke fungerede for mig. Hvis du er en desillusionerede straight mand forsøger at tilpasse sig livet i forstæderne du svor du aldrig bor i eller er interesseret i disse mænd, vil du sikkert elske Rocket Man. Jeg er ikke og jeg ikke gjorde det.

Beat af Amy Boaz. (En bue fra LibraryThing.com.) En kvinde efterlader hende forstæder liv, og med hendes datter på slæb, ledere fra for Paris. Jeg ofte drømmer om at forlade min forstæder liv og afværge til Paris, så jeg tænkte det ville være en bog for mig. Det var det ikke. Jeg tror nogen i min bog klub vil elske det, selv om. Måske kan jeg få dem til at skrive en gæst gennemgang.,

Når du ikke kan se mig af Timothy James Beck. (Købt med en Amazon.com gavekort.) Det lød godt. En nitten år ld forlader Midwestern familie, som afviser ham, fordi han er homoseksuel for livet i New York City. Tegnene alle slog mig som lavvandet hvilket sandsynligvis meget livagtig, men det betyder ikke, at jeg er nødt til at læse om det.

Hvis denne verden var miner ved E. Lynn Harris. (Fra Solano Public Library, Vallejo vigtigste gren.) Jeg vil aldrig læse Mr. Harris, der for nylig gik, så jeg troede, at jeg gerne give ham en chance. Hvis denne verden var Minebekæmpelsesaktioner handler om en gruppe af 30-noget college venner, alle er meget vellykket, der lever et meget godt liv i Chicago-området, der genforene efter et årti foruden at danne en dagbog skriver gruppen. De mødes regelmæssigt for at dele deres tidsskrifter. Jeg bare ikke købe det. Er der nogen, der ved seks voksne mennesker, mænd og kvinder, bøsser og lige, som vil mødes som en gruppe til at dele deres tidsskrifter, selv i de dage, før der var blogs?

Så .... har du nogen \ "ufærdige \" bøger? Indrøm det. Tid til at bekende kulør. Og hvis du tror, du gerne vil læse Rocket Man eller når du ikke se mig lad mig det vide. Jeg har to helt gode kopier, som søger et hjem i bytte for en gæst en vurdering af, om du kan lide dem eller ej.


Foto: Kraemer Bygning under opførelse, Anaheim. Anaheim Public Library.

mandag den 10. august 2009

UBM: 'Magazine verden over offentliggjort '

Business information og forlag United Business Media, har afsløret, at det lukkede 15 print titler i første halvdel af dette år, og det har forudsagt flere lukninger på vej.

mandag den 27. juli 2009

Fremskridt, i smaa doser

Jeg var rigtigt, at mine ord, og gjorde arbejdet religiøst hele dagen. Stadig ikke arbejde blev udført på badeværelset. D * mn! Jeg håber på at afhjælpe dette med et par ferie dage senere i denne uge. (Kryds fingre, at jeg kan tage dem ud.)

Jeg har få værftet mowed (og det ser ganske rart, thankuverymuch) og alle de sorterede aflejringskegler gik til dump. Før jeg fik beskidte i gården, jeg mad til critters (vi homecook, bruger meget lidt kommercielle fødevarer, som efter sidste års forgiftningscentralerne skræmme, Jeg er glad for), vasket Pearl, og gjorde nogle vaskeri.

Moderen fik en stald malet! Hun havde planlagt at krat ned huset i går - efter maleri skuret - men det var ikke at være. Da hun kom tæt på at afslutte en stald, en nabo kom forbi. Så, da hun var faerdigbehandling skuret og forbereder sig på at krat huset, en af hendes venner kom med.

Hun gjorde det, mens jeg forsøger at drage omsorg for alle de critters. Noget måtte jeg holde op med at gøre, fordi hun ønskede at se på mine kufferter. (Planning for deres verserende tur.) En kuffert var let - det liv i mit skab. De andre, ikke så meget. Det var nedenunder. I lageret. Eller andet sted.

Efter nogle anstrengelser, jeg fandt den. Hun besluttede hun havde bagage omtrent samme størrelse og vil bruge det. Jeg håber, at hun har ret. Hun sagde, at en af hendes tasker "er blot en lille smule større " end mit lille taske. Og det lille pose er den maksimale størrelse for en carry-on. Det betyder, hun havde brug for at kontrollere det, hvis det er i virkeligheden større. Hun mente ikke, hun havde brug for at kontrollere det. Oh well. Jeg håber, at hun har ret.

Med kaste malet, betyder det, at jeg endelig kan sætte trim på det. Så antager jeg få fridage, at jeg bad om, vil jeg være trimning ud skuret og arbejde på mit badeværelse.

Nu, hvis jeg bare kunne få hende til at male dem, d * mn køkken frysere ...

søndag den 26. juli 2009

Moon astronauter opfordre Mars mission

To af de astronauter, der deltog i den første Moon landing for 40 år siden kræver nye bestræbelser på at sende en bemandet mission til Mars.

fredag den 17. juli 2009

Woods og Westwood parret paa Open

Den 138th Open, TurnberryDate: 16-19 JulyCoverage: Live TV-dækning på BBC Two, Online og den røde knap, live på Radio 5 Live og tekst kommentatorbokse online på alle fire dage

World nummer et Tiger Woods begynder sin Open Championship udfordring sammen England 's Lee Westwood når spil i gang på torsdag.

Den amerikanske, på jagt efter sin fjerde Open titel og 15. største i alt Tees off på 0909 BST med Westwood og yderst populære Japan stjerne Ryo Ishikawa.

Pádraig Harrington, budgivning for at vinde en tredje Open kører, Tees off på 1420.

Den irlænder bliver partnerskabsbaseret af tidligere US Open vinderne Jim Furyk of America og australske Geoff Ogilvy.

US Masters mester Angel Cabrera fra Argentina er blevet grupperet med British verden nummer tre Paul Casey og Japan 's Ryuji IMADA, teeing off i 1409.

606: DEBAT

"Jeg tror, Retief Goosen og Rory McLroy vil gøre gode udsendelser på Turnberry"


clevermelonface

Og andre bemærkelsesværdige threesomes omfatter 2.002 mester Ernie Els, US Open vinder Lucas Glover og Tyskland 's i form Martin Kaymer, mens unge guns Rory McIlroy i Nordirland og amerikanske Anthony Kim vil spille i selskab med dobbelte US Open mester Retief Goosen Sydafrika.

Britain 's Paul Broadhurst, en seks gange vinder på European Tour, er planlagt til at slå det første skud af mesterskabet i 0630.

Turnberry på den sydvestlige kyst af Skotland, er vært for British Open for fjerde gang - men med den sidste tid er 1994, vil det være første gang Woods har spillet en mesterskabet der.

Den amerikanske udfyldes kun hans anden praksis rundt om kurset i mandags, indrejseprocedure bagefter: "Det 'sa langt vanskeligere, end folk er udlejning på."

onsdag den 8. juli 2009

3D Model puds rolle i opbygningen af Design-og Byggestyrelsen

Som bygningskonstruktion og anlægsbranchen vokser i et hastigt tempo, konkurrencen bliver hårdere. Til at modstå dette, alle skal bruge nyeste teknologier, tjenester til opbygning af design og konstruktion. Nu en dag, 3D model puds er en af de nyeste og mest anvendte tjenester.

3D modeller præstationen kan defineres som et edb-proces, der omdanner 3D modeller i respektive billeder. Disse modeller er i form af 3D synspunkter. Disse 3D-modeller indeholder alle de synspunkter af enhver bygning komponent eller struktur. De indeholder:
• Geometriske Information
• Texture Information
• Lightings i omgivelser
• Shade Detaljer

3D-model puds vil konvertere disse 3D-modeller i respektive billeder. Dette vil omfatte en høj grad af detaljer om 3D-modellering; destruktionsanstalter, texturering og kan også udtrykke lyset spille dvs. virkningen af sollys / kunstigt lys / skygger. Ejendomsvejviser industrien kan være yderst fordel ved hjælp af 3D-model puds. Det vil hjælpe med at omdanne dine synspunkter og idéer om enhver form for bygning struktur til virkelighed. Disse bygningskonstruktioner kan være:
• beboelsesbygninger
• Erhvervsbyggeri
• industrielle bygninger
• Institutionelle Bygninger

3D modeller puds bruger edb proces til konvertering af 3D-modeller til billeder. Så det reducerer andelen af fejl i forhold til de traditionelle teknikker. Også den let kan ændres uden større vanskeligheder som pr bilbrev krav. Desuden sparer tid og penge.

Læs mere
Bygnings-og Anlægsservice Model Designer fra Indien med 60% Off amerikanske sats.

fredag den 3. juli 2009

Brasilien kampen tilbage for at vinde Confed Cup

Af Phil Dawkes

Brasilien nægtede USA endnu et stød sejr ved at komme tilbage fra to mål ned for at vinde Confederations Cup.

En Clint Dempsey svirp og en Landon Donovan strejke på tælleren sætte USA i en overraskelse 2-0 halvtidsarbejde bly.

Luis Fabiano trukket en tilbage for Brasilien, før Kaka blev nægtet en equalizer, når hans header blev fejlagtigt vurderes til ikke at have passeret linjen.

Luis Fabiano 's ledes anden fladede spørgsmål før, fem minutter fra tid, Lucio nikkede i et hjørne for at vinde den.

Efter at forstyrre odds så opsigtsvækkende med deres 2-0 semi-endelige sejr over Spanien, USA næsten rev op scriptet igen, mod modstandere, der havde slået dem 3-0 i gruppe etape af konkurrencen.

Forudsigeligt, favoritter Brasilien havde løven 's andel af besiddelse, men skarp fodbold blev spillet af den amerikanske underdogs i hele første halvår.

Ja, med deres første angreb USA scoret.

Jonathan Spector lanceret et kryds fra dybe på Dempsey, hvis svingninger volley gjort den ringeste af hånd på direkte bolden tidligere Julio Cesar.

Selv på et så tidligt tidspunkt, var det klart, at Brasilien var ventet på en af deres førende lys til at skabe noget fra ingenting i modsætning til at tage kollektivt ansvar.

606: DEBAT

"En stor indsats fra USA, men de var helt outplayed i 2. halvår"


norwayhornet

Tre gange deres stjerne-vending Kaka skabt chancer for andre, først Robinho, da Felipe Melo og endelig Maicon, men hver gang American målmanden Tim Howard blev lige til det sidste skud.

Efter 25 minutter, Brasilien blev foretaget for at betale for deres profligacy som USA iværksatte en fantastisk modangreb, som resulterede i et fantastisk andet mål.

Donovan fundet Charlie Davies på venstrefløjen, hvis skarp tilbagevenden pass fundet Donovan i rummet og bærer ned på mål, men stadig med masser at gøre.

De strejkende 's touch tog ham væk fra den dækker Ramires og hans næste touch var en perfekt anbragt side mund skudt tidligere Cesar.

Med sekunder tilbage i en halv Brasilien næsten tilbagebetalt, hvad der ville have været en knap fortjente mål når Maicon fik runde bagsiden af det amerikanske forsvar, men hans kryds var afvige væk fra lurer Fabiano af Carlos Bocanegra.

Knap et minut ind i andet halvår, dynamikken i spillet er ændret som Felipe Melo fodret Luis Fabiano, der swivelled kraftigt og skød tidligere Howard.

Med det momentum nu til deres fordel, Brasilien angrebet med regelmæssighed og blev fejlagtigt nægtet paritet på time som Kaka 's langt post header fra en Andre Santos tværs blev skubbet klar ved Howard, men replays viste, at bolden havde passeret linjen.

Luis Fabiano havde en chance for at udligne, da han blev spillet i den målsætning, som substitut Elano - og spillede onside af Oguchi Onyewu - men Howard var hurtig slukket hans linje at kvæle bolden før strejkende kunne skyde.

Med 15 minutter at gå Luis Fabiano gjorde pull hans side plan.

Kaka kørte ind fra venstre og passerede for Robinho, hvis skud ramte undersiden af bar men afviste pænt for Luis Fabiano der gjort nogen fejl i nikkede bolden forbi dykning Howard.

Med Brasilien nu i overherredømme, at USA ikke var i stand til at holde ud, og fem minutter fra gang turnaround blev fuldført.

Elano 's outswinging hjørne blev overholdt af umaerket Lucio og hans kraftfulde header ramte indersiden af Howard ' s højre post på vej i at bryde amerikanske hjerter.

USA coach Bob Bradley:

"Det nederlag virkelig ondt.

"I 'm meget stolt af mine spillere, men stadig føler temmelig luset at lade denne komme væk.

"Jeg håber dog, at folk rundt om i verden ser vi har godt hold og store aktører, og det er et stort skridt fremad."

USA: Howard, Spector, DeMerit, Onyewu, Bocanegra, Dempsey, Clark (Casey 88), Feilhaber (Bornstein 75), Donovan, Davies, Altidore (Kljestan 75). Subs Ikke Brugt: Guzan, Califf, Wynne, Pearce, Beasley, ādu, Torres, Bradley, Robles.

Booked: Bocanegra.

Mål: Dempsey 10, Donovan 27.

Brasilien: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Luisao, Andre Santos (Dani Alves 66), Ramires (Elano 67), Felipe Melo, Silva, Kaka, Luis Fabiano, Robinho. Subs Ikke Brugt: Victor, Juan, Kleber, Miranda, Josue, Julio Baptista, Kleberson, Alexandre Pato, Nilmar, Gomes.

Booked: Felipe Melo, Andre Santos, Lucio.

Mål: Luis Fabiano 46, 74, Lucio 84.

Att: 62000

Ref: Martin Hansson (Sverige).

tirsdag den 23. juni 2009

Angreb paa russiske regional leder

Formanden for den sydlige russiske republik Ingusjetien er blevet såret under et mordforsøg.

Yunus-Bek Yevkurov er blevet taget til hospitalet, og hans tilstand er uklar. Tre livvagter rapporteres at være blevet dræbt.

En eksplosion ramte deres konvoj nær byen Nazran, embedsmænd siger. Ingen gruppe har sagt, at det har udført angreb.

Ingusjetien, hvor naboer Tjetjenien, har oplevet en stigning i volden i de seneste år.

"En bilbombe blev afskrevet på omkring 0820 (0420 GMT) når en bilkortege af ingusjetiske formand var oppe ved den vej," sagde en indenrigsministerium officer.

Føderale efterforskere sagde en bil, der var parkeret på den side af vejen detonated ligesom hr. Yevkurov 's bil bestået, AP nyhedsagentur rapporteret.

Brother for præsidenten var blandt tre livvagter såret ved angrebet, talsmand fortalte ITAR-TASS nyhedsagentur.

Man 's angreb er det tredje at ramme republik i så mange uger.

Den 10 juni, revoIvermænd dræbt Ingusjetien 's souschef højesteret retfærdighed i Nazran da hun faldt hendes børn i en børnehave.

Tre dage senere, regionen 's tidligere vicepremierminister blev skudt uden for sit hjem i Nazran.

Hundredvis af flygtninge fra krigene i Tjetjenien har søgt tilflugt i Ingusjetien, et overvejende muslimsk republik, som selv er en Rusland 's fattigste regioner.

Det nordlige Kaukasus-regionen, som også omfatter Dagestan, Tjetjenien og Ingusjetien, betragtes som en stor sikkerhed udfordring for Kreml.

torsdag den 18. juni 2009

High oejet

tirsdag den 9. juni 2009

onsdag den 3. juni 2009

At afholde en HÅNDTØRRERE

Den første dag i vinteren [ifølge en sæsonbestemt foreskrevne fordeling af tid baseret kalender], og det føles som vinter. Ikke længere er træer dækket i orange og gule blade - de er nu strippet filialer venstre entwined og udsat for, et absolut rammerne af skeletale stadig svæver mod grå himmel. Styrke og filigree spiller mod hinanden. Og himlen er grå. Kedelige grå. Hvor solen forsøger at bryde igennem, og art gør, men så huder igen, dypning temperaturen.

En tid til vinter frakker til at komme ud og hals, der skal pakkes ind i strik. Varme bade efter et løb. Varm chokolade efter svømning for børn. Og måske ekstra lag i sengen. En ven spørger altid mig, hvad jeg vil gøre næste .... og jeg er fristet til at sige et quilt. Men jeg ved Jeg bliver influere af blødt legetøj i øjeblikket. Noget hurtig og enkel, og noget at give til nye babyer bliver født. En bekræftelse af liv. Og farve, jeg tror jeg har brug for farve på denne baggrund. Kontraster - det er altid om kontraster.

Og for os vil det også være tid til familien og til at holde en hånd, holde den varm, og kærlighed.

torsdag den 28. maj 2009

Vindue paa Eurasien: Ny Moskva Forslag hidse russere i Sibirien, Fjernoesten

Paul Goble

Wien, maj 25 - To Moskva forslag i sidste uge - præsident Dmitry Medvedev's forslag om, at Kina hjælpe med at udvikle det russiske Fjernøsten og en Dumaen forslaget om, at Siberian flodvand omdirigeres til Centralasien - tilføjer til harme mange russere uden for Uralbjergene føler, som Den seneste bølge af protester i Vladivostok, mod den centrale regering.
I en kommentar betydeligt titlen "Spørgsmål: TOGETHER eller i stedet for Rusland?" Alekandr Protsenko hævder, at Medvedev opfordring til Beijing for at investere i det russiske Fjernøsten udgør en trussel mod Ruslands territoriale integritet, især da Moskva mangler ressourcer til at gøre det selv (svpressa.ru / spørgsmålet / news.php? id = 9090 #).
Otte måneder siden, Protsenko påpeger Medvedev har selv sagt, at "Rusland kan miste Fjernøsten, hvis det ikke straks træffe foranstaltninger for dens udvikling." Men nu, Moskva's strategiske plan for regionen er næsten klar til udgivelse, er det indlysende, Moskva ikke har penge til at investere der.
Derfor Medvedev søger til kineserne. Deres deltagelse, de russiske analytiker antyder, "kan kun hilses velkommen," hvis det opstod "sammen" med Rusland. Men nu er det klart, at i betragtning af Moskvas budgetmæssige restriktioner og planer, kinesisk engagement vil være "i stedet for Rusland."
Forskellen mellem de to er grundlæggende, han antyder, fordi befolkningen og økonomien i de områder af Kina, der grænser op til Den Russiske Føderation er højkonjunkturerne mens befolkningen og økonomien i de russiske regioner, der er i tilbagegang, med sidstnævnte nu beløber sig til højst 7,6 millioner russisktalende.
Og Moskva's manglende evne til at investere i udvikling af regionens samlede fremhæves af sin vilje til at bruge enorme summer på forberedelserne til et topmøde for de asiatiske Stillehavsområdet økonomiske zone, Protsenko fortsætter, at bemærke, at det er at bygge bro til dette møde, at kun 4500 indbyggere kan anvendes efter den.
Hertil kommer, at nye bygninger under forberedelse til dette møde vil falde længere. Der vil være plads til flere studerende end de russiske Fjernøsten kan muligvis medføre, Protsenko foreslår. Og han spørger retorisk, om Moskva er i færd "alle sine forhåbninger" på kinesisk, noget mange mennesker i regionen vil finde foruroligende.
Føje spot til skade, Siberian nyhedsbureauer rapporterede i sidste uge, at lederen af Dumaen udvalg om CIS anliggender, Aleksey Ostrovsky, har foreslået at tage op igen tanken om at omdirigere Siberian flodvand til Centralasien med henblik på at øge Moskvas prestige og indflydelse i region (news.babr.ru /? IDE = 77810).
"Mange videnskabsmænd og visse statsmænd," Ostrovsky sagde, "har ofte talt om nødvendigheden af at omlægge en række sibiriske floder." Men Siberian kommentatorer har grundlagt, at Dumaen leder tilsyneladende er uvidende om de negative meteorologiske og climatologic konsekvenser sådanne aktioner vil medføre.
Heller ikke Ostrovsky synes at huske, at det var disse konsekvenser, såvel som de kulturelle virkninger af sådanne ændringer, som førte "praktisk taget alle tankevækkende akademikere i Sovjetunionen" at stige op, og de troede, dræber en gang for alle dette projekt, der har jævne mellemrum dukket op i løbet af de sidste 140 år.
På den ene side, eksperter på Irkutsk's Babr.ru portal sige, at enhver sådan program vil være endnu en chance for korruption. Men på den anden, de indgår, Ostrovsky forslag "ikke kan vurderes som andet end et svigt af de interesser Siberians i navnet på tvivlsomme politiske bonus" til Moskva.

lørdag den 23. maj 2009

Spanien 's Franco ' kun havde en testikel ", ny bog fordringer

En ny bog hævder den spanske diktator, general Francisco Franco, kan have haft mere til fælles med Adolf Hitler end tidligere kendt - der har en testikel.

Meget i lighed med den nazistiske leder, Franco 's tab skyldtes en skade, han har lidt i kamp, hans læge ' s barnebarn fortalte historikeren Jose Maria Zavala.

Franco blev såret i den nedre abdomen i El Biutz, nær Ceuta, i juni 1916.

Biographers har længe spekulationer denne påvirket reproduktionsorganerne af diktatoren, der regerede fra 1939 til 1975.

Men han havde en datter, Carmen Franco y Polo, i 1926.

Sidste år, dokumenter kom for dagens lys indeholder en konto med en læge, der behandlede Hitler under slaget ved Somme i 1916.

Dr. Johan Jambor fortalte hans præst, at Hitler var blevet såret i maven og havde mistet en testikel. Han sagde, det første spørgsmål Hitler havde spurgt ham, var: "Vil jeg være i stand til at få børn"

'Monorchid '

I sin nye bog, hr. Zavala prisstillelser Dr. Ana Puigvert som minder om, at hendes farfar, Antonio Puigvert, en urologist kendt for at have haft Franco som en patient, havde fortalt hende diktator havde confided i ham.

"Franco blev monorchid - han havde kun en testikel," siger hun.

Franco var en kaptajn i den spanske hær, når det i slutningen af juni 1916, blev han skudt i den nedre abdomen og samtidig forsvare nutidens spanske enklave Ceuta på Marokkos 's Middelhavskysten.

I 1936, han blev ansat i militære opstand, der førte til den spanske borgerkrig og overtog ledelsen af den fascistiske Falange part.

Tre år senere, med hjælp fra det nazistiske Tyskland og fascistiske Italien, han vandt krigen og etableret et diktatur. Franco holdes Spanien neutralt under Anden Verdenskrig, hvorefter han erklærede Spanien en monarki med sig selv som regent.

I 1969, og han meddelte, at på hans død, han ville blive fulgt op af Juan Carlos I, barnebarn af Spanien 's sidste regerende konge, der håber, at han ville fastholde hans regime.

Men efter hans død i 1975, den nye konge flyttet til demontere den autoritære institutioner og gendanne den demokratiske stat.

søndag den 17. maj 2009

Du er blevet beskylde mine soldater for at voldtage civilbefolkningen?

"Er dette Channel 4? Du er blevet beskylde mine soldater for at voldtage civilbefolkningen? Din visum annulleres, vil du blive deporteret. Du kan rapportere, hvad man vil om dette land, men fra dit eget land, ikke fra her." - Nick Paton Walsh fortæller historien om, hvordan han blev beordret til at forlade Sri Lanka ved Gotabaya Rajapaksa.

torsdag den 7. maj 2009

Maleri Metal Siding

Maleri metal og aluminium sidespor kan blive et mareridt, hvis ikke gjort ret. I løbet af de år, jeg har arbejdet med og repareret mange hjem med metal sidespor. Metal sidespor er reel fælles i mobilhomes. De fleste ældre mobilhomes anvende aluminium paneler for deres eksteriør sidespor.

Mest malet metal sidespor synes at vare mindst 20 år. Grunden til dette er malingen er bagt på en fabrik, giver det en høj kvalitet og pæne søger overflade. Denne bagt den metode der bruges til maling aluminium, og de fleste metaller sidespor, som giver produktet en lang levetid.

Jeg boede i en mobile home park i et par år, og min nabo neighbor's mobile home aldrig var blevet malet og var over 45 år gamle. Han ville gå ud og vaskede den mobile hjem en gang om året med nogle TSP sæbe, mens du bruger en børste udgangen af en udvidelse stangfiskerfartøjer at rengøre hjemmet.

Hans mobil home måske ikke har set helt ny, men det blev afgjort i stor form. I løbet af de år, han havde udviklet et par ridser og nogle snavs, der var svært at vaske af, men det var omkring omfanget af skaderne på de malede metal sidespor.

Nå vi malet vores mobile home og anvendes et dyrt metal primer sammen med nogle dyre maling fra Dunn Edwards & Co .. Denne maling arbejdede stor. Vi boede der for omkring fire år og har aldrig haft nogen problemer, når de hjemme var malet. At have været med i opbygningen business vidste jeg, at vi var nødt til at bruge en god metal maling primer, for malingen til at holde fast i de bagt på maling proces for metal sidespor til at se godt ud.

Her er mit råd til dig, når maleri metal sidespor.

1. Sørg for, at den metal sidespor er rene. Brug TSP sæbe sammen med et krat pensel og krat, at baby rene. Den renere de metaloverflade jo bedre den nye maling primer vil fastholde eller overholde den gamle maling.
2. Følg instruktionerne nøje på malingen primer kan ved anvendelsen af primer. Må ikke male under eller over den anbefalede maling temperaturer.
3. Sørg for, at du forklare malingen sælger uanset butik, du befinder dig i, at De vil være maleri metal sidespor. Få de rigtige maling primer.
4. Jeg ville elske at anbefale en maling primer, men kan ikke, fordi jeg ikke ønsker at få et telefonopkald fra alle, for et par år fra nu fortæller mig malingen er skrælning ud af deres hjem. Lad at ansvaret bliver malingen fabrikanter.
5. Lad malingen primer tør for den anbefalede tid som pr anvisningerne på malingen primer kan. Jeg foretrækker at lade malingen tørre mindst en uge. Grunden til dette er nogle maling primer ophold blød i et stykke tid, og hvis du male over dem straks de ikke synes at obligationsmarkedet som god og til tider bliver blød i en lang periode.
6. Anvend din endelige frakker af maling efter fabrikantens anvisninger om maling kan.

Der har du det maleri metal sidespor er alle i forberedelsen af overfladen du maleri.

Have det sjovt maleri og altid læse og følge fabrikantens anbefalede instrukser for de produkter, du bruger. Disse mennesker teste deres produkter hele tiden og kender den bedste måde at anvende dem på enhver overflade.

Greg Vanden Berge arbejder på internettet for at fremme uddannelse for at skabe enkle at følge vejledninger og indre opbygning af bøger til at hjælpe professionelle entreprenører samt weekend krigere. Han arbejder i øjeblikket på mere Bygge-og Remodeling Bibliotek og tilføje nyttigt indhold til at hjælpe med at løse problemer i forbindelse med den manglende opførelse af viden inden for byggebranchen.

Besøg os og få mere information om forskellige typer af House Siding

lørdag den 2. maj 2009

Den taeppebanker Bike Project Del: dekonstruktion

For et par uger siden fandt jeg en tæppebanker cykel i papirkurven. Jeg snagged det og besluttede at genopbygge dette historisk artefakt. Det er en Nishiki, som er et anstændigt gøre cykel bestemt værd at reparere. Det er med uslebne form nu, men det har potentiale. Men før du kan opføre, skal du dekonstruere.
Denne cykel er så beskidt og har slået op, at jeg er nødt til at fjerne alle komponenter for at rense dem og rene rammen. Her er den forreste derailer. Bare en tanke, men jeg tror, det skidt er forringe ydeevnen.
At fjerne håndsving, fjern beholde bolte med en sokkel skruenøgle. Justerbar wrenches og tænger ikke vil være i stand til at få adgang til forsænket bolt. Det er også nyttigt til at fjerne de pedaler før fjerne håndsving som du vil have mere indflydelse, når de er sluttet til cykel. Husk, at den rigtige pedal trådene normalt, men den venstre tråde uret. De fleste pedaler har flade pletter for en skruenøgle til vejgreb, men nogle har kun et smalt bånd, der kræver en særlig pedal fjernelse skruenøgle. Andre pedaler har en Allen-tasten på pedalen aksel for afhentning og installation. Glem ikke at holde styr på den måde trådene igen så du dreje pedaler i den rigtige retning.
Et specielt krumtappens trække værktøjet bruges til at fjerne krumtappens arme. Hovedsagelig værktøjet tråde i håndsving og derefter en bolt er skruet ned på bunden beslag spindle derved fjerne håndsving. Krumtappens pullers er omkring $ 15 og evigt. De er vel værd investering!
Tjek, at snavs og pinged stål.
Tre af de cantilever bremser kom ret off men på den fjerde, en af de bushings kom løs og vil ikke slide off bremsen post. Med ingen anden mulighed, jeg jorden ud bøsning med en vinkel mølle, og det gled ret off.
Efter timer med at fjerne snavs og slim med en citrus Degreaser og en tandbørste, jeg havde en ramme og sæt komponenter, der så nogenlunde præsentable! Jeg får brug for at tilføje nogle komponenter fra andre cykler og erstatte nogle sliddele, men jeg vil være i stand at redde mange af disse dele.
Tag et kig på at ramme! Lidt mindre grov søger end før.
Før du maler, kan du prime. Jeg er ikke sandspredning denne ramme ned til metal, fordi det er en tæppebanker cykel og det er ikke det værd tid eller kræfter. Plus jeg ikke ønsker at gøre denne cykel ser også dejligt, fordi det vil kun gøre det til et varmere målet for tyvene. Bemærk at du ikke kan springe rengøring og affedtning skridt og lige prime eller maling, fordi det fedt vil forhindre malingen fra bindelag til metal. Langs disse linjer, uden primer, malingen vil ikke obligation med rammen næsten lige så godt, og vil du ikke være tilfreds med resultaterne. Priming er en nem skridt, som vil øge det endelige produkt, selv om du genopbygge en tæppebanker cykel og er ikke så bekymret for æstetik.
Undersøg denne grundes ramme. Ikke dårligt i forhold til, hvordan jeg fandt det.
Stay tuned for genopbygningen fase. I'm going at genopbygge den nederste bøjle og headsettet, sætte et lag maling på rammen og igen og kalibrere alle komponenterne. Kan ikke vente med at tage dette for et spin!

onsdag den 22. april 2009

BTT: Boeger og Skatter

Denne uge fra bestilling via torsdag:
I går, den 15 april, var Skat Dag her i USA, hvilket betyder masser af heldige mennesker får restitutioner på over betalte skatter.
Uanset om du er en af dem eller ej, hvad ville du bruge en uventet windfall om? Say ... $ 50? How about $ 500?
(Og dette er en læsning même, så ved rettigheder, må svaret være bog-relaterede, men hey, er du velkommen til at gå vild og splurge om noget, du vil.)
Lige siden CJ og jeg har købt et hus, vi har gjort meget godt i momsrefusion afdeling. (Længe leve hjem pant interesse fradrag!) De fleste af vores restitution går til at betale for reparationer og forbedringer i vores hus. I år vil vi være til erstatning af inventar i ovenpå badeværelse, køber en ny opvaskemaskine og fastsættelse af sprinkleranlæg. Vi købte et ældre hus. Hvad kan jeg sige - vi virkelig gerne nabolaget.
Jeg splurge en lille smule hvert år. I år vil jeg tage en sommer klasse på San Francisco Center for bogen, sandsynligvis Bogbinding jeg, måske endda II. Jeg har hørt mange gode ting om den midterste og deres kurser, men har endnu til at besøge det eller tage en klasse der. Jeg har gjort bøger i flere år, helt selvlært bruger forskellige how-to bøger, og jeg er på et sted, hvor en ægte kunst klasse med et reelt lærer ville være en stor hjælp. Og jeg tror, at det ville være sjovt at gøre.
Jeg ville være i stand til at klappe den sammen med de fleste af de hjem reparationer.

fredag den 17. april 2009

Er du kidding me?

Så ... Robert Stern nylig gav et interview, hvor han erklærede, at han mener den store grund, at kvinder kun 20% af den arkitektoniske arbejdsstyrken, mens de består af 50% af arkitektoniske studerende skyldes især kvinder føler et ønske om at have en familie, som er meget vanskeligt og samtidig opretholde en karriere inden for arkitektur .. OK .. jeg mener, jeg gætte på, at er rigtigt, til en vis grad. Men jeg tror, det er en virkelig forenklet opfattelse. . Jeg tror, der er et utal af grunde til, at kvindelige arkitekter ikke nå det samme niveau af statur på det område, som mænd ... Hvis du vil starte, kvinder stadig ikke tjene så meget som mænd. Og på et område som arkitektur, hvor vores løn er slet ikke have medlidenhed med med vores arbejdsbyrde og ansvar, en kvinde, der tjener mindre vil føle trængsler underbetaling endnu mere. Det ville være nemt at opgive erhvervet for en bedre tjener en ... eller mindst én med en bedre balance mellem arbejde og privatliv .. Hvorvidt R Stern mener det eller ej, arkitektur er stadig i høj grad en drenge klub. En hvid drenge klub til at være mere specifik. Lederne af de erhverv oftere at ikke, hvide mænd. Så når disse ledere arbejder med yngre arkitekter, mentorordninger disse arkitekter, de er langt mere tilbøjelige til at tilbyde vejledning til dem, arkitekter i hvem de se lidt af sig selv. De er meget mere tilbøjelige til at hjælpe andre hvide mandlige arkitekter, snarere end deres mindretal modposter .. For ikke at nævne, har kvinderne stadig at beskæftige sig med alle former for ulighed, at mænd bare ikke behøver at tænke på alle. Hvor mange kvindelige arkitekter er blevet bedt om at hjælpe med at besvare telefoner, eller få kaffe, eller rydde op, mens deres mandlige jævnaldrende blot fortsætte med deres daglige arbejde? Mens nogle af disse opgaver kan betragtes som et bidrag til det hold, kvinder er konstant konfronteres med opgaver som disse, spekulerer på, hvis de blev bedt om at hjælpe til som en del af det team, eller simpelthen fordi de er en kvinde. Føj til at samarbejde med entreprenører og konsulenter ringer dig skat ... altid at skulle bevise, at du er lige så dygtige, hvis ikke mere. De fleste mænd, aldrig at bevise, at de er lige, det antages, de er, medmindre det modsatte er bevist .. Kan det undre, at mange kvinder ikke afslutte deres karriere inden for arkitektur? Og det er ikke kun kvinder ... procentdelen af mindretal arkitekter er ynkelige. Og medmindre dinosaurer gerne Stern klar over, at de er en del af problemet, er dette ikke vil ændre. . Fordi ærligt, vi ikke har alle babyer på hjernen. Tanker? ..

mandag den 13. april 2009

Krig mellem koennene - Sex and the City eller Sex paa to ben

Nogen eller andet sted synes at være der tale den misforståelse, at Prince of Persia: Sands of Time ikke er til damer. Nogen andet mener, at kvinder foretrækker sko og ikke-detail-er alt for små kunder for seksuel frolics at Jake Gyllenhaal's brystet embiggened om en 20 fods teater skærmen i to fulde timer.


Warner Brothers, brazenly ignorerer det faktum, at kvinder kun opsøgte Confessions af en Shopaholic på grund af dens Prince of Persia plakat glimt, har valgt at frigive den anden Sex and the City-filmen (med titlen Sex and the City 2) den 28. maj 2010, samme dag som filmen at Gyllenhaalics, spillere og alle mennesker, som har blod flyder gennem deres vener er blevet længsel at se siden dens grusomme udsættelse.

Men for alle de ti mennesker, der frygter, de kan underkastes en interessekonflikt den 28. maj - et øjebliks tøven, når de står før reklameforanstaltninger plakat af fire kvinder og deres håndtasker på den ene side af billet desk og en plakat af en halv nøgne, sværd wielding Jake Gyllenhaal på den anden side - her er nogle grunde til, at Pop vil give dig alt hvad du behøver.


Hvis du vil sko, prins Dastan ikke altid gå rundt med bare - han har støvler. Ikke alene er de sexede, de er også praktiske og hardwearing. Selv om designet til ørken betingelser, ville de være helt hjemme i byen, uanset vejret. De har også en retro se om dem - meget chic.

Fashion er vigtigt, om du er en 21. århundrede business kvinde i byen eller en 6. århundrede prinsen i Persien. Hvis du ønsker at være en leder, at være en magt-afspiller, du har for at få det ser ret. Klart, at for kampe, en vil måske yderligere et par læder-stropper, et par mere metal studs, men for fastsættelse af tid, for de kaster i springvand og oase fjedre, eller for at lempe under bølgende silke og en rød nedgående sol, mindre er mere.


Håndtasker er for fortiden. Hvorfor have en taske, når du kan have en handy pose, eller en hest sadel?

Du må ikke tale med prinsen om shopping for tilbehør - han vil rave i timevis om berettigelsen af hans seneste halskæde, scimitar og multi-purpose handske.


Hvis du ønsker at høre lange diskussioner om køn og relationer gået galt, behøver du ikke SATC2 - bare gå og se Pop og beskue de problemer, som denne stakkels prins bliver selv ind. Ikke alene er han nødt til at kæmpe med en feisty prinsesse med en egensindig tungen, men genstanden for hans begær ofte forsøger at dræbe ham. Det er lidt mere alvorlig end noget SITC2 kan give dig. Ikke kun, at prinsen har en springet pool.


Og hvis det er scraps du efter, endsige den pude kampe eller slapped ansigter SATC2 i Pop du får fuld blæst ørkenen krigsførelse, kan du endda få kameler.

Jeg ønsker ikke at undervurdere den appel af shopping, af møde venner til frokost eller eftermiddags te, men prinsen ikke behøver at bekymre sig om rapporteringskrav førerhuse, mødet i trafikken, som venter på linje eller langsom service på en restaurant. Hans finpudset parkour færdigheder betyder han kan være hvor som helst, når som helst, og hvis du har tasker, prinsen har muskler - masser af muskler - store muskler. Og han kan altid give dig et lift ...


Så vil du tilbringe 28 mai 2010 med Carrie eller med Dastan?

Indeholder billeder fra IHJ.

tirsdag den 31. marts 2009

Familien, hvile og perspektiv

Jeg må indrømme, at med den tid, min weekend off kom, var jeg ser frem til den tid så meget som jeg var til at se min familie. Ministeriet i min indstilling er temmelig vedholdende, og det er svært at få tid nok til at blive opdateret. Specielt er væk fra hjemmet. Nu, efter to nætter i hjemmet, er jeg stadig træt, men følelsen stærkere.
Det er cool at være sammen med min mand og børn - selv om jeg slags glemmer at have tid, hvor jeg kan arbejde uforstyrret. Jeg vidste, at det var en trade-off. Jeg ville vælge min familie selv.
Oddly nok, mit syn på livet har ikke ændret sig meget for at blive hjemme. Jeg tror, det er godt, fordi det betyder, at jeg var fast nok i Grahamstown at begynde at se tingene klart. Med andre ord, jeg kan have tillid til de beslutninger, jeg laver - jeg er ikke under pres fra ukendte eller vanskelige omstændigheder. Der var tidspunkter i de tidlige dage, da jeg var at ændre min mening om tingene ved timen. Jeg vidste, at jeg ikke kunne stole mig! Ikke at det gør de beslutninger, jeg har brug for at gøre noget lettere!
Jeg er så glad for, at vi alle er på vej ned til Grahamstown sammen på mandag. Jeg er ikke sikker på, hvis jeg kunne lade dem så snart! Familien vil vende tilbage til Jhb lige før påske.

søndag den 8. marts 2009

Cesar Ost

 tre år siden en mand ved navn Cesar kaldte mig at sige, han ønskede at være en cheesemaker. Jeg må sige, det sker en masse. Folk får det i hovedet, at blive en cheesemaker er en romantisk livsstil fuld af Rigdom og berømmelse, og så ringe til mig, kun at have mig sprænge deres boblen ved at fortælle dem det er et stort arbejde for ofte ringe løn.
Så det er, hvad jeg fortalte Cesar og hans kone, når jeg mødte dem for tre år siden. Der for nylig immigrated fra Mexico, Cesar haft en passion for at gøre ost ligesom han gerne spist i sit eget land. Jeg kan huske at fortælle ham, han ville have til at gå i skole, får hans cheesemaker's licens, og derefter internere med nogen til 240 timer, hvis han ønskede at gøre cheese.�
Det virkede som et langt skud.
Og så i sidste uge, Cesar kaldte mig igen. "Kan du huske mig?" sagde han til mig på telefonen, og med det samme, jeg vidste det var Cesar. Det viser sig, han gik tilbage til skolen, han arbejder sammen med en licens cheesemaker, og han er nu at sælge sin egen ost under eget label: Cesar Ost.
"Husk, at du fortalte mig at gå tilbage til skolen? Husk, at du sagde, at det ville være et stort arbejde? Tja, her er jeg, "Cesar fortalt mig. "Jeg laver ost."
Og han giver rigtig god ost. Hver tirsdag fra 6 om morgenen til 4:30, Cesar rejser fra sit hjem i Random Lake, Wis. til Roelli Ost nær Shullsburg og gør ost. Det er til salg på Roelli Ost opbevares, samt Piggly Wiggly i Cedarburg, og et par andre lidt ost butikker i området.
Min favorit er hans hånd Udspændt String Oaxaca Style Ost - det er strengen ost vejen snor ost skulle være. Yum. Cesar er også gøre Queso Fresco og Quesadilla Con Chile Rojo (med rød peber). Den Queso Fresco er godt på salater, tacos og tostadas.
Jeg spurgte Cesar hvis være en cheesemaker var alt, hvad han håbede, det ville være, og han sagde udtrykkeligt svarede ja, bortset fra �n ting - når han giver og sælger ost at hans venner og kolleger på hans dag job i Random Lake ingen, der mener, at han faktisk håndværk it.�
"Jeg tager ost hjem og ingen tror, at jeg gør det," siger Cesar. "Jeg har brug for dig til at skrive om mig og sætte et billede af mig strækker min ost på din blog - den måde vil folk vide med sikkerhed, er det virkelig mig."
Er ikke noget problem, Cesar. Her kan du gå. Jeg ønsker Dem alt godt i din fremtid ostefremstilling!

tirsdag den 3. marts 2009

Mother of Flight 93 helten opfordrer til � � OAS fuldst�ndig og gennemsigtig review� � af Halvm�ne-formet mindesm�rke

Blogburst logo, petition

For to år, Tom Burnett Sr har været tale imod Halvmåne-formet mindesmærke til Flight 93. Denne uge Beverly Burnett (mor til Flight 93 helten Tom Burnett Jr.) intensiveres i offentlighedens søgelys for at støtte sin mand, og for at gøre hendes egen opfordring til en fuldstændig undersøgelse:
dag er jeg tilføje min stemme for en fuldstændig og gennemsigtig gennemgang af National Park Service og Flight 93 design udvælgelsesprocessen, der produceres Halvmåne i favn. Har det islamiske symboler eller doesn� � � t it? Lad os løse denne gang for alle.

Hvorfor tror du Tom Sr imod dette design? Det er ganske simpelt; Tom Sr oplevede den islamiske symboler og vidste disse symboler ikke hører hjemme på crash site of Flight 93.

Tom Burnett Sr rejste til Pennsylvania i august sidste år til at deltage i Task Force Meeting at give udtryk for sin modstand mod mindesmærket design. En familie bestyrelsesmedlem samt en kommissær anklaget Tom Sr blive � � �just ligesom den islamiske terrorists� � der dræbte vores søn.

Hvorfor didn� � � t nogen taler op og forsvare Tom Sr.� � � s ret til at stemme hans mening?
tak til Somerset Daily American til udgivelse Mrs Burnett� � � s komplette oversigt , som hun også trådt i referatet af det seneste Memorial Project møde. Læs det hele.


To andre nævner af mindesmærket polemik i den lokale PA trykke denne uge

I en brev til redaktøren , en lokal kvinde gentaget Mrs Burnett� � � s følelse til fordel for bevarelse af det websted, som det er, i stedet for at nedrive den velansete Midlertidige Memorial og radikalt landskabet, som Memorial Project hensigt.

I øjeblikket det midlertidige Memorial ser ned over � � �field af honor.� � Fordi denne midlertidigt mindesmærke er beliggende omtrent i midten af den planlagte halv mil lang halvmåneform, vil det blive fjernet. Besøgende, der står på placeringen for den midlertidige Memorial vil ikke længere se ud over det oprindelige landskab, men i stedet vil se crash-site indrammet mellem pincer tips af kæmpen islamisk-formet halvmåneform.

De kalder halvmåneform en brudt cirkel nu, men ubrudt del af cirklen, hvad symbolsk forbliver stående i kølvandet på 9/11 (oprindeligt kaldet Halvmåne i omfatte) forbliver fuldstændig uændret .


Nice ord fra en lokal klummeskribent, men ingen fact - kontrol

I area� � � s anden lokale avis, The Johnstown Tribune demokrat , klummeskribent Ralph Couey tilbyder en dejlig hyldest til helte af Flight 93, hvor han nævner Mr. Burnett� � � s modstand mod den planlagte mindesmærke. Desværre Mr. Couey går på beskriver Mr. Burnett� � � s modstand som � � �hopeless uforsonlighed, � � og udtrykker hans optimisme, at det kan være fået tidligere.

I betragtning af, at aviser er meningen at få til sandheden, man kunne håbe, at dem, der får det privilegium at denne offentlige platform ville gider at tjekke fakta. Hvis Mr. Burnett er korrekt i hans advarsler om islamiske symbolik og derefter finde en måde at komme forbi disse indvendinger er som at finde en måde at snige en flykaprer tidligere gate sikkerhed. Det er en dårligt ting, ikke en god ting.

andragende , at Mr. Burnett sponsoreret sammen med vores blogburst gruppe lister fire belastende fakta om den godkendte konstruktion, at alle kan blive kontrolleret på få minutter. Kan Mr. Couey check blot �t: at en person, der står mellem tips af kæmpen Halvmåne og står i midten af halvmåneform står inden 2A � i Mekka?

 QiblaOverlaidOnCrescent, 400px
Den muslimske bøn retning i denne animation (qibla) er fra Mekka-retning regnemaskine på Islam.com . (Hvis du har problemer med at få deres regnemaskine til arbejde - din Java skal være konfigureret korrekt - der er et andet Mekka retning regnemaskine på QiblaLocator.com .)

Denne Mekka-orientation gør kæmpen halvmåneform en mihrab , den Mekka - retningsindikator rundt som enhver moske er bygget på. Er Mr. Couey virkelig ønsker at se verdens � � s største mosk� plantet på Flight 93 crash websted? Det er fint at tale meget af helte af Flight 93, men det ville være meget mere mening, hvis han ville honorere de Burnett� � � s indtrængende appel til fact-kontrol ved at overgangen til en globus og kontrollere dette en enkel faktuel påstand.

Mr. Couey er ikke den eneste, der ønsker det halvmåneform kontrovers at gå væk uden pasning til at kende sandheden. Beklager, men det er utilstrækkeligt. Plantningsrettigheder en gigant Mekka-orienterede halvmåneform om crash-site vil dishonor helte af Flight 93, og den undlader at følge deres eksempel. De didn� � � t lige har gode hensigter. De fik jobbet gjort, og vi have for at få jobbet gjort for. Vi can� � � t være i søvn ved rattet, mens en al Qaeda sympathizing arkitekt hijacks vores mindesmærke.

Hvad? Er det bare for aparte at tænke på, at fjenden måske vil forsøge at kapre en af vores mindesmærker? Samme måde, at det er bare for aparte at tænke på, at fjenden kunne vove at kapre vores kommercielle rutefly? Har disse mennesker selv vide, hvad de memorializing?

Men de kan vågne op. Alt, hvad de skal gøre, er faktisk tjekke fakta. Så vil de vide . Så vær venlig at Mr. Couey, tage sig tid til at tjekke et par fakta, og derefter skrive en anden kolonne, rapportering dine resultater. Nogen derude i Somerset behov for at begynde at sige sandheden. Det kunne ligeså godt være dig.


Du kan tilmelde dig vores blogbursts bare Send din blog's URL.

1389 Blog - Antijihadist Tech A Defending Crusader A Fine linje mellem Dum og Clever en liberal's Worst Nightmare DOKUMENT Golden Gate Al Salibiyyah All American Blogger næsten midnat i Vesten American kommentarer rigtigt Anne Arundel Maryland Politik Alamo City orakel ARRA News Service Atlas Shrugs Auntie Coosa lejrbål Journal Bare Naked Islam Battle Dress U Fordi jeg har ret Best Destiny Big Hund's Weblog Big sibling Blackboot Jacks blogito, ergo, sum Bob McCarty Skriver Boston Maggie Cao2's Weblog Cao's Blog kaotisk Synaptic Activity Chester Gade Chicago Ray Christmas Ghost Classic Liberale Ler Ritter Clay's Rants og Musings Cocked og Lastede oberst Robert Neville Altid Kjoler til middag Common Sense Junction Beton Bob Covertress Krybhvene sharia DC Protest Warrior demokrat = Socialistiske Dr. Bulldog og Ronin Fejl Theory EW1's aflytte Log Faultline USA Flanders Fields Flopping Aces grundlæggerne af den enorme højrefløj Fire Pointer Francase Sted Frihed fjender Fri Warrior Fried Green Løg Fra Min holdning på vej! Ft. Hard Knox Frihed er ikke gratis Garbanzo Toons Generelle Rachels weblog GM's Corner Green Land Værdier Gunservatively Haid Dasalami Hard sluge Holger vækker Hollywood konservative Hoosier Army Mom iOwnThewWorld.com ironisk surrealisme v3.0 Ivy League Konservative Jack Lewis Jihad Tryk Jim-Rose - den anarkistiske Popinjay dommer Ret Just Barking Mad kae's bloodnut blog Kender's Musings Lemur King's Folly LGF 2.0: Little Green Blogmocracy Maggie's Notesbog MELAMPUS'S MENAGERIE !!!! Miss Beth's Victory Dance Abe i Mellemøsten muslimer Imod sharia Mine egne tanker Neoconstant Nice Deb nr. Apology nr. Kompromiser når det kommer til at blive Ret! Noli insipientium iniurias pati Ikke et får omdesignet Flight 93 mindesmærke
stadig en Islamo-fascist skrin
Ogre's Politics and Views Old Soldier Papa Mike's blog Part-Time orakel Politisk islam Primært Politiske Protest Kirken Protest Venstrefløjen Publius� Forum Race, Politik og religion i USA Rayra. net republikanske Attack Machine Højreklik på højrefløjen Ret Truth Ron's Musings Rosemary tanker Sarah Palin i Espa� � ol Seattle Express sharia Finance Watch fårehund Barking Shot i mørke Sad Old Goth Glat Stone Space 4 Commerce af Brian Dunbar Stix Blog Stop ACLU Teen orakel the Avid Editor De Konservative Guy Den hestebremse Den Store Lie af islam Den Gitter hængslet af Skæbne Liberalguy De Loyale Eagles midnatssolen The Mountain paradigmeskiftet Den Udenrigs Octagon Renæssancen Biolog Den sanity Sentinel Den Sisyfos-filer Den Strata-Sphere The Truth af islam udsigten fra kanontårn Den Wide Awakes Tal Klogskab Thunder Run Tizona's Weblog Tough Girl 101 Traction Control Forenede Konservative War 2 Worlds Vi har nogle Fly Ja, men kan jeg danse til det? Alt indhold Copyright � � Alec Rawls, 2004 -. Ikke-kommerciel brug er tilladt med tilskrivning. Kommerciel genudsendelse med tilladelse. Kontakt venligst alec@rawls.org.